IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 09.Ekim.2023   #1
Çevrimiçi
SohbetFox.Com Ayva.org'a linklenmiştir.


SohbetFox.Com Ayva.org'a linklenmiştir.




SohbetFox.Com Ayva.org'a linklenmiştir.



SohbetFox.Com Ayva.org'a linklenmiştir. Bu konuda bu birleşime emek veren SohbetFox.Com'un sahibi @Oktayy 'a ve Ayva.Org'un sahibi @Sephiroth 'a (sahibime) teşekkürü borç biliriz.


Siz değerli forum üyelerini de her zaman aramızda görmekten mutluluk duyarız.



SohbetFox.Com Ayva.org'a Linklenmiştir

SohbetFox.Com, Türkiye'nin en kaliteli sohbet sitelerinden biridir. SohbetFox.Com, kullanıcılarına ücretsiz, güvenli ve eğlenceli bir sohbet ortamı sunmaktadır. SohbetFox.Com, farklı ilgi alanlarına, yaş gruplarına ve cinsiyetlere göre odalar oluşturarak, kullanıcılarının istedikleri kişilerle tanışmalarına ve arkadaş olmalarına olanak sağlamaktadır.

Ayva.org ise, Türkiye'nin en kapsamlı web dizinlerinden biridir. Ayva.org, internet kullanıcılarının aradıkları siteleri kolayca bulmalarına yardımcı olmaktadır. Ayva.org, siteleri kategorilere ayırarak, kullanıcıların istedikleri konularda bilgi edinmelerine ve eğlenmelerine imkan vermektedir.

SohbetFox.Com ve Ayva.org, ortak bir işbirliğine imza atmışlardır. SohbetFox.Com, Ayva.org'un sohbet kategorisinde yer almaktadır. Bu sayede, SohbetFox.Com'un tanınırlığı artmış ve daha fazla kullanıcıya ulaşmıştır. Aynı zamanda, Ayva.org'un da ziyaretçi sayısı artmış ve daha fazla siteye link vermiştir.

SohbetFox.Com ve Ayva.org'un bu işbirliği, hem sitelerin hem de kullanıcıların yararına olmuştur. SohbetFox.Com ve Ayva.org'un linklenmesi sayesinde, internet kullanıcıları daha kaliteli bir sohbet deneyimi yaşamış ve daha fazla site keşfetmiştir.




SohbetFox.Com Da Ayva.Org Ailesine katılmıştır.


Linkler:

https://SohbetFox.Com/
https://ayva.org/

İrc sunucu linkleri

irc.SohbetFox.Com
veya
irc.ayva.org

Sizlerde bu aileye katılmak isterseniz. Bizlere sunucumuz üzerinden yazabilirsiniz. Bu aileye katılacak arkadaşlara ikabil.com dan içseo paketi hediye edikecektir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık