IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 21.Eylül.2023   #1
Çevrimdışı
Steam İndirimleri Ne Zaman? (2024)


Oyun fiyatlarının artması nedeniyle pek çok oyuncu, Steam indirimleri ne zaman sorusunun yanıtını merak ediyor. Hazırladığımız yazıda popüler dijital oyun mağazası tarafından 2024 yılında düzenleyeceği kampanyaları açıkladık. Rehberimize göz atabilir ve indirimlerin hangi tarihlerde olacağını öğrenebilirsiniz.

Her yıl bünyesine binlerce oyuncu daha katan Steam, dünya genelinde milyonlarca oyuncunun tercih ettiği dijital oyun mağazasıdır. Valve, Steam mağazasında pek çok kampanya düzenliyor. Bu kampanyalar kapsamında çok sayıda video oyununun fiyatı düşüyor.
2024 Yılında Steam İndirimleri Ne Zaman Başlayıp Bitiyor?

Kapitalizm ve Ekonomi Festivali: 8-15 Ocak
Korsanlar vs. Ninjalar Festivali: 22-29 Ocak
Next Fest: 5-12 Şubat
Remote Play Together: 12-19 Şubat
Dinozorlar vs. Robotlar Festivali: 26 Şubat - 4 Mart
İlkbahar İndirimi: 14-21 Mart
Deste Oluşturma Festivali: 25 Mart - 1 Nisan


ünya çapında oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan dijital oyun mağazası Steam'de her yıl çeşitli kampanyalar gerçekleşiyor. Bu kampanyalar sayesinde oyuncular, oyunları daha uygun fiyat karşılığında satın alabiliyor.

2024 yılına aylar kala oyuncuların büyük bir kısmı, yeni kampanyaların hangi tarihte düzenleneceğini merak ediyordu. Valve, Steam sayfası üzerinden bu yıla ait indirim takvini paylaştı. Böylelikle oyunların fiyatlarının düştüğü kampanyaların ne zaman düzenleneceği belli oldu.

Video oyun sektörünün en önemli şirketleri arasında yer alan Valve'in paylaştığı takvime göre 8-15 Ocak tarihleri arasında Kapitalizm ve Ekonomi Festivali düzenlenecek. Kış İndirimi takvimde yer almıyor fakat 21 Aralık - 4 Ocak 2024 tarihlerinde yapılması bekleniyor.

Korsanlar vs. Ninjalar Festivali 22-29 Ocak tarihleri arasında yapılacak. Next Fest ise 2024 yılında 5-12 Şubat tarihlerinde düzenlenecek. Remote Play Together 12 Şubat tarihinde başlayacak ve 19 Şubat tarihinde sona erecek.

Dinozorlar vs. Robotlar Festivali 26 Şubat - 4 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. 14 Mart tarihinde başlayıp 21 Mart tarihine kadar devam edecek olan İlkbahar İndirimi'nin büyük indirimlerin gerçekleştiği kampanyalardan biri olduğunu belirtmek gerekiyor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık