IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Aralık.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Elektrikli Opel Corsa-e Türkiye'de! İşte fiyatı




Mokka-e modelinin ardından Opel, elektrikli Corsa ile karşımıza çıktı. İşte Türkiye'de satılan elektrikli Opel Corsa-e fiyatı ve özellikleri!

2024 senesinde portföyündeki her modelin elektrikli bir versiyonunun olmasını hedefleyen Opel, 2028 itibarıyla Avrupa'da tamamen elektrikli bir marka olmaya yönelik planlarını hayata geçiriyor. Türkiye pazarındaki elektrikli otomobil atağını Mokka-e ile başlatan Opel, elektrikli Corsa modeli ile karşımıza çıkarak bu alanda iddiali olduğunu gözler önüne serdi.

Elektrikli Opel Corsa-e özellikleri

Altıncı nesil Corsa'nın tamamen elektrikli versiyonu, 136 HP gücünde bir motora sahip ve 350 km'ye ulaşan bir menzil sunabiliyor. 0-100 km/s hızlanmasını 8,1 saniye içerisinde tamamlayan Corsa-e'deki 50 kWh kapasiteli batarya, 30 dakikada yüzde 80'e kadar hızlı şarj edilebiliyor.

Duvar tipi şarj istasyonu yüksek hızlı şarj veya kablo ile ev tipi priz olmak üzere tüm şarj çözümleri ile destekleniyor. Opel Corsa-e, sadece sabit mıknatıslı senkron motoruyla değil, aynı zamanda önceki nesillerin kompakt dış boyutlarını koruyan sportif tasarımıyla da dinamik sürüş özellikleri sunuyor.

4,06 metre uzunluğa sahip olan aracı aerodinamik olarak optimize edilen jantları verimliliği desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda görünümü de iyileştiriyor. Önceki nesle göre 48 mm daha alçak tavan kabin içindeki baş mesafesini olumsuz etkilemiyor ve coupe tarzındaki çizgisiyle sportif bir görümüm sergiliyor.

İç mekandaki deri görünümlü kaptan mavisi kumaş koltuklar gelişmiş mühendisliğin bir eseri olarak öne çıkıyor. Yol tutuş özellikleri ve sürüş dinamikleri düşük ağırlık merkezinden yararlanıyor. Opel Corsa-e, iç mekanı ısıtmak ve soğutmak için bir ısı pompası kullanıyor. Isı pompası, geleneksel bir HVAC sisteminden daha verimli ve daha az batarya enerjisi tükettiğinden menzile olumlu yansıyor.

Opel Corsa-e fiyatı ne kadar?

Alman otomotiv devi, Corsa'nın elektrikli versiyonunun Türkiye fiyatlarını açıkladı. Ultimate donanımında Türkiye'ye giriş yapan aracın fiyatı 839.900 TL olarak açıklandı.

Kaynak: Shiftdelete / Otomobil
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık