IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Türkiye'nin maçı başlar başlamaz TRT 1 ekranlarında çıkan uyarı ortalığı ayağa kaldırdı


Uluslar C Ligi 1. Grup 5. maçında Türkiye, Fatih Terim Stadı'nda Lüksemburg'u ağırladı. Mücadelenin başlama düdüğüyle birlikte karşılaşmayı canlı olarak yayınlayacak TRT 1 ekranları frekans uyarısı vererek yayını durdurdu. Sosyal medyada futbolseverler bu duruma büyük tepki gösterirken, problem 5 dakika içerisinde çözülerek maç canlı yayınlanmaya başladı.

Türkiye ile Lüksemburg, Uluslar C Ligi 1. Grup 5. maçında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın henüz başında yaşanan bir sorun ise futbolseverlerin tepkisini çekti.






MAÇ YAYINI KESİLDİ

Karşılaşmayı canlı yayınlayan TRT 1, Türkiye- Lüksemburg maçının başlama düdüğünün çalmasıyla birlikte frekans bilgilerinin değiştiğini belirterek yayını durdurdu. Ekranları başında büyük bir şok yaşayan milyonlar, sosyal medyada bu duruma tepki gösterdi. Sorun kısa sürede çözülürken canlı yayın mücadelenin 5. dakikasından itibaren ekranlara geldi.




TRT FREKANS BİLGİLERİNİ PAYLAŞMIŞTI

TRT 1'in resmi sosyal medya hesabı, Türkiye- Lüksemburg maçının başlamasına 45 dakika kala yeni frekans bilgilerini paylaşmıştı.

A MİLLİ TAKIM, ULUSLAR B LİGİ'NE YÜKSELDİ

A Milli Takım, Lüksemburg ile 3-3 berabere kalarak, Uluslar B Ligi'ne yükselmeyi garantiledi. Ay-yıldızlı ekip, grubun son maçında 25 Eylül Pazar günü Faroe Adaları ile karşı karşıya gelecek.
Haberler.com / Ali Gülhan - Spor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık