IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 29.Nisan.2020   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
'Şinanari' diyerek şöhreti yakalayan Pınar Dilşeker estetiğin dozunu kaçırdı! Şimdi görenler tanıyamıyor!


"Şinanari" şarkısıyla hayatımıza giren Pınar Dilşeker estetiğin dozunu biraz fazla kaçırdı. Sevenlerinin karşısına bambaşka haliyle çıkan ünlü şarkıcıyı son haliyle tanımak hayli zor.




"Şinanari" adlı şarkısıyla 90'lı yıllara damgasını vuran ve o dönem Türkiye'nin en ünlü şarkıcılarından biri haline gelen Pınar Dilşeker'i son haliyle hayranlarının karşısına çıktı. Kumral saçlı yosun gözlü güzel olarak tanıdığımız Dilşeker civciz sarısı saçları ve geçirdiği estetik operasyonlarla biraz değişmiş.





Şimdi 47 yaşında ve eskisinden çok daha etkileyici bambaşka bir görüntüyle yeniden sevenlerinin karşısına çıkan güzel şarkıcı yeni imajı hayranları tarafından pek beğenilmedi.




Yeni halini sosyal medyadan paylaşan Pınar Dilşeker, takipçilerine böyle seslendi: Hayat sana nerde duracağını öğretmez, hayat sana nasıl duracağını gösterir!



Zaman zaman eski önceki ve sonraki hallerini paylaşan ünlü şarkıcıya hayranları "Eski halin çok daha güzel" yorumlarını yaptı.



Bir dönemin genç kuşak şarkıcılarından olan Dilşeker bugün 47 yaşında bir anne. Sesi ve şarkılarıyla 1990'lara damga vuran Dilşeker, aşkları ile de uzun süre gündemde kaldı.



İlk evliliğini iş insanı Çetin Yılmaz ile yapan Dilşeker, bu evlilikten Mert Ali adında bir erkek çocuk sahibi oldu. Ancak evlilik olaylı bir şekilde sona erdi.



Pınar Dilşeker uzun süren yalnızlığın ardında işadamı Ahmet Hamoğlu ile nişanlandı. Çiftin arasındaki yaş farkı günlerce konuşuldu. Kısa bir süre sora ise Dilşeker 'ayrıldık' açıklaması yaptı.



Son albümü 'Sana Sahibim'i 2014 yılında çıkaran Pınar Dilşeker, şimdilerde magazinden uzak bir hayat sürüyor. Ünlü şarkıcı sadece özel gece ve davetlerde sahneye çıkıyor.



Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık