IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 13.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Eski eşi ve yeni aşkıyla parti yapan Zeynep Bastık'ın "Aştık bunları" demesi tepki çekti




Şarkıcı Zeynep Bastık dün akşam menajerliğini yapmaya devam eden eski eşi Tolga Akış ve yeni sevgilisiyle bir mekanda eğlenerek "Yıl olmuş 2024 biz o kafalarda değiliz aştık bunları" dedi. Bastık'ın sözleri binlerce kullanıcının tepkisini çekti.

2021 yılında nikah masasına oturan Zeynep Bastık ve menajeri Tolga Akış, evliliklerinin 1. senesi dolmadan boşanma kararı aldı. Geçtiğimiz sene tek celsede boşanan çift, yeni aşklara yelken açtı. Akış'ın dün akşam verdiği partiye yeni sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile giden Bastık'ın "Yıl olmuş 2024 biz o kafalarda değiliz aştık bunları" demesi tepkilerin hedefi oldu.

"BU NASIL BİR MEZHEP?"
Zeynep Bastık Arnavutköy'de bir mekanda arkadaşları ile yeni yılı kutladı. Mekan önünde Muhabir Online muhabiriyle sohbet ederek yeni projelerinden bahseden Bastık, sevgilisi ve eski eşi ile yan yana olması sorulunca "Yıl olmuş 2024 biz o kafalarda değiliz aştık bunları" karşılığını verdi. Şarkıcının sözleri kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Bastık için "Bu kadar modern olmak istemiyorum" ve "Mezhep genişliği" yorumları yapıldı.



Kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık