IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03.Eylül.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Kalça estetiği sonrası sağlığından olan oyuncu Silvina Luna'nın yaşam destek ünitesi kapatıldı




2011 yılında kalça estetiği ameliyatı olduktan sonra yaşadığı ciddi komplikasyonlar nedeniyle bir süredir yaşam destek ünitesine bağlı olan dünyaca ünlü oyuncu Silvina Luna'nın hayatına kardeşinin onayıyla son verildi.
2011 yılında kalça estetiği ameliyatı olan dünyaca ünlü oyuncu Silvina Luna, operasyondan sonra ciddi sağlık sorunları yaşamaya başlamıştı. Bir süredir yaşam destek ünitesine bağlı olarak tedavi gören oyuncuda böbrek yetmezliği meydana geldi. Tedaviye beklenen sonucu vermeyen oyuncunun yaşam destek ünitesi kapatıldı.

DİYALİZE BAĞLANIYORDU
Arjantin basını, haftalardır hastanede tedavi gören oyuncunun kardeşi Ezequiel Luna'nın, yaşam destek ünitesinin kapatılmasına onay verdiğini açıkladı. Arjantinli oyuncu 43 yaşında hayata gözlerini yumdu. 43 yaşındaki oyuncu, uzun süredir diyaliz tedavisi görüyordu ve son dönemde bakteriyel bir rahatsızlık nedeniyle sağlığı hızla kötüye gitmişti.

DOKTORU SERBEST KALMIŞTI
Ameliyatı yapan doktor Aníbal Lotocki, Luna ve 3 kadının şikayeti üzerine yargılanmaya başlamış ve şubat ayında "yanlış tıbbi müdahaleden" suçlu bulunmasına rağmen tutuksuz yargılanmasına karar verilerek serbest bırakılmıştı. Bir hastanın ölümüyle de suçlanan estetik doktoru Lotocki'nin Luna ve diğer kadınların vücuduna Arjantin'de yasaklı bir kimyasal maddeyi enjekte ettiği ortaya çıkmıştı.









Kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık