IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02.Eylül.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil, düğün öncesi parti verdi! Romantik pozları büyüledi




Başarılı sunucu Burcu Esmersoy, bir süredir aşk yaşadığı kendisinden 16 yaş küçük iş insanı Nazım Akmandil ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. İtalya'da düğün yapacak olan çift, nikahtan önce bir parti verdi. 1,5 yıldır ilişki yaşayan çift, partide romantik pozlar vermeyi de ihmal etmedi.

Başarılı sunucu Burcu Esmersoy, bir süredir aşk yaşadığı iş insanı Nazım Akmandil ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. İtalya'da düğün yapacak olan çift, nikahtan önce bir parti verdi. 1,5 yıldır ilişki yaşayan çift, partide romantik pozlar vermeyi de ihmal etmedi.

GÜZELLİĞİ BÜYÜLEDİ46 yaşındaki ünlü sunucu, 30 yaşındaki Nazım Akmandil ile Portofino'da nikah masasına oturacak. Düğünde birden fazla gelinlik giyecek olan Esmersoy, partide bol kesim bir pantolon ve pul işlemeli bir salaş gömlek tercih etti. Damat Nazım Akmandil ise beyaz gömlek ve krem rengi bir takım elbise giydi. 4,3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmeyen Esmersoy, güzelliğiyle tam not aldı.

AŞKLARI UÇAKTA BAŞLADI
Ceyda Düvenci'nin programında Nazım Akmandil ile uçakta tanıştığını anlatan Burcu Esmersoy, "Bir sabah 8.15 uçağıyla Berlin'e uçarken, bomboş bir uçakta 2A ve 2B'ye oturduk biz. Boş uçakta yan yana! Uçak kalkmadan uyurum ben, yorucu bir tempoda çalıştığım için hep uyurum ben. Dikine uyuyabilen bir insanım, ne kadar hoş bir çocuk onun yanında uyumayayım şimdi horlarım ben diye, başka yere oturdum. Uçak indi, uçaktan indik, pasaport kuyruğuyla karşılaştım, 1 saat 45 dakika! O kuyrukta 2 tane Türk, konuşmaya başladık. Hikayeyi kimse bilmiyor, ilk kez anlatıyorum" demişti.









Kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık