IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Ağustos.2023   #1
Çevrimiçi
Www.ircforumda.net
Venezuela güzellik kraliçesi Ariana Viera, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti





Venezuela'nın güzellik yarışmasında taç giyerek ülkesini gururla temsil edecek olan 26 yaşındaki başarılı modeli Ariana Viera, Florida'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Dominik'te düzenlenecek 2023 Dünya Latin Amerika Güzellik Yarışması için hazırlıklar yapan Ariana Viera, Florida'da geçirdiği korkunç bir kazada hayatını kaybetti.Venezuela güzellik kraliçesi Ariana Viera, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiTalihsiz kaza, 13 Temmuz'da Ariana'nın kendi kullandığı araçla gerçekleşti. Uykusuzluk ve yorgunluğun etkisiyle direksiyon başında uyuyakalan genç model kaza yaptı. Acil müdahale ekipleri, modeli iki kez hayata döndürmeye çalışsa da maalesef hastaneye ulaşırken Ariana hayatını kaybetti.


Venezuela güzellik kraliçesi Ariana Viera, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiBaşarılı bir model olan Ariana, aynı zamanda iş kadınlığına da adım atmış ve Full House Cleaning adlı temizlik şirketini yönetmeye başlamıştı. Özverili çalışmaları ve yardımseverliği ile tanınıyordu.Venezuela güzellik kraliçesi Ariana Viera, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiHep başkalarının yardımına koşar, yardım meleği gibi birçok insana destek olurdu. Annesi Vivian Ochoa, "Kızım her zaman başkalarına yardım ederdi ve bu yüzden sürekli yorulurdu" dedi.Venezuela güzellik kraliçesi Ariana Viera, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiBaşarılı modelin ani ve erken ölümü, ülkesinde ve hayranları arasında büyük bir şok ve üzüntü yarattı. Bu parlak yeteneğin geleceği, trajik bir kaza ile karanlığa gömüldü.





kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık