IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Temmuz.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Ünlü şarkıcı Lana Del Rey, garsonluk yaparken görüntülendi




Dünyaca ünlü şarkıcı Lana Del Rey, ABD'nin Alabama eyaletinde bir waffle dükkanında çalışırken görüntülendi. Del Rey'in çalıştığı sırada çekilen fotoğraflar sosyal medyada büyük ilgi görürken ünlü ismin çalışma arkadaşlarıyla aynı saatte mesai yapması ve molalara birlikte çıkması dikkatlerden kaçmadı.

Summertime Sadness, Born To Die gibi şarkılarıyla dünya müzik listelerine giren ABD'li şarkıcı Lana Del Rey, ABD'nin Alabama eyaletinde bir waffle dükkanında çalışırken görüntülendi.

EKİP ARKADAŞLARIYLA AYNI ŞARTLARDA ÇALIŞTI
PageSix'in aktardığına göre; ünlü şarkıcı mavi gömlek, kısa siyah etek, beyaz spor ayakkabılar ve göğsünde üzerinde adının yazılı olduğu bir etiketten oluşan bir üniforma giydi. Bir hayranı tarafından videoya çekildiğini gören şarkıcı, "Ah şu adama bak! Aman Tanrım, Charlie onun çekmesine izin verme" diyerek yanındakileri uyardı. Ünlü isim daha sonra hayranları ve çalışanlarla fotoğraf çektirdi. Dünyaca ünlü yıldızı, neden garsonluk yaptığı bilinmezken diğer servis elemanlarıyla aynı saatte mesai yaptığı ve birlikte molaya çıkması da dikkat çekti.

Kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık