IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Temmuz.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Ünlü oyuncu Jane Birkin, evinde ölü bulundu




Şarkıcı ve aktris Jane Birkin, 76 yaşında hayatını kaybetti. Evde bakımını üstlenen kişi, Birkin'i evinde ölü halde buldu. Oyuncunun ölüm nedeni şu anda bilinmiyor.Bir döneme damga vuran İngiliz aktrist ve şarkıcı Jane Birkin hayatını kaybetti. Bakıcısı oyuncunun cansız bedenini bakıcısı buldu.

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
Fransız gazetesi Le Parisien ve Fransız TV'si BFM TV'nin aktardığı haberlerde Birkin'in cansız bedeninin Fransa'nın başkenti Paris'teki evinde ölü bulunduğu belirtildi.

"SAĞLIK SORUNLARI YAŞIYORDU"
76 yaşındaki sanatçı 1969 yılında sevgilisi Fransız müzisyen Serge Gainsbourg ile söylediği, "Je t'aime…moi non plus" isimli şarkıyla ününü uluslararası arenaya yaymıştı. Fransız Le Parisien gazetesi, "Fransızların en sevdiği İngiliz kadını" olarak tanımladığı Birkin'in son dönemde sağlık sorunları yaşadığını aktardı. Birkin'in sağlık sorunları nedeniyle bazı konserlerini iptal ettiği belirtildi. Birkin, Mayıs ayında yaptığı açıklamada konserlerini iptal ederek, "Ben her zaman büyük bir iyimser oldum ve sizlerin karşısına çıkıp konser vermek için biraz daha zamana ihtiyacım olduğunu anladım" demişti.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık