IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Temmuz.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Özkan Uğur'un ölümü sonrası spor salonunda paylaşım yaptığı için tepki çeken Biricik Suden'den cevap




MFÖ grubunun solisti ve oyuncu Özkan Uğur'un ölümü sonrası, Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'e spor salonundan paylaşım yapması eleştirilere neden oldu. Suden, eleştirilere cevap vererek herkesin acısıyla başa çıkma yöntiminin farklı olduğunu belirtti.

MFÖ grubunun solisti ve oyuncu Özkan Uğur, 1 hafta önce tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Uğur'un salı günü son yolculuğuna uğurlanmasının ardından sosyal medya hesabından spor salonundan paylaşım yapan Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'e tepki yağdı. Eleştirilere cevap veren Suden, herkesin acısıyla başa çıkma yönteminin farklı olduğunu söyledi.


"HADDİNİZİ AŞMAYIN"
Uzun yıllardır spor yapan ve kaslarıyla yıllara meydan okuyan Biricik Suden, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda gelen eleştirilere cevap vererek şunları söyledi: "20 yıl önce babamın vefat ettiği günün gecesi saat 24.00'ı geçiyordu, spor salonu açtırıp antrenman yapmıştım. Kimilerinin kederle başa çıkma yöntemi, hayat ve ölüm felsefesi, kimilerinden daha farklı olabiliyor. Özkan sizin sanatçı olarak tanıyıp sevdiğiniz bir değerdi, benim 44 yıllık arkadaşım, dostum, kardeşim… Çamur atma uğruna haddiniz aşmayın, aksi halde ben sizi uygun olduğunuz yere koyarım."



kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık