IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Temmuz.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Ünlü şarkıcı Ricky Martin ve Jwan Yosef boşanıyor




Başarılı Latin şarkıcı Ricky Martin, 6 yıl önce evlendiği Jwan Yosef ayrılma kararı aldı. Ortak bir açıklama ile evliliklerini bitirme kararı alan çiftin 4 tane çocuğu var.


Eşcinsel olan ünlü şarkıcı Ricky Martin, 2017 yılında evlendiği Jwan Yosef ile boşanma kararı aldı. Ortak bir açıklama yapan çift, çocuklarını birlikte büyütmeye çalışacaklarını ve dost kalacaklarını söyledi.

"EVLİLİĞİMİZİ BİTİRMEYE KARAR VERDİK"
Çiftin ayrılık kararıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada "Bir süredir evliliğimizi kurtarmaya çalışıyorduk ve dikkatlice düşündükten sonra evliliğimizi, bunca yıldır bir çift olarak deneyimlediklerimiz ve yaşadıklarımızı koruyarak ve onurlandırarak, çocuklarımız için sevgi, saygı ve haysiyetle bitirmeye karar verdik. Şimdi en büyük arzumuz, çocuklarımızı birlikte yetiştirmeye devam ederken sağlıklı bir aile dinamiğine ve samimi dostluğumuza dayalı bir ilişkiye sahip olmaya devam etmektir. Her zaman olduğu gibi, evliliğimiz boyunca gördüğümüz tüm sevgi ve destek için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.Öte yandan Ricky Martin ile Suriye doğumlu İsveçli ressam Jwan Yosef'in taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya gelen dört tane çocukları bulunuyor.



kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık