IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Haziran.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Melek Mosso'dan kendisine sarılmak isteyen başkana imalı yanıt




Tekirdağ'da Uluslararası Kiraz Festivali'nde Melek Mosso'ya konser verdirdiği için eleştirilen Süleymanpaşa Belediye Başkanı'ın görevinden istifa etmesinin ardından Mosso, bu kez de Muratlı ilçesinde düzenlenen Hıdırellez Şenlikleri'nde sahne aldı. Başkan Nabi Tepe'nin çiçeği vermesinin ardından, "Sarılalım mı?" demesi üzerine Mosso "Sarılalım, sonra sıkıntı olmasın" karşılığını verdi.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi, bu yıl 57'ncisi düzenlenen Uluslararası Kiraz Festivalinde şarkıcı Melek Mosso'ya konser verdirdi. AK Parti seçmenine yönelik tutumu nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Mosso'ya konser verdirdiği için eleştirilen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, görevinden istifa etti.

YİNE AYNI İLDE SAHNE ALDI
Bu olayın yankıları sürerken ünlü şarkıcı bu kez Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde Muratlı Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdırellez Şenlikleri'nde sahne aldı. Konser sırasında Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Mosso'ya çiçek takdim etti.

İMALI BİR CEVAP VERDİÇiçek takdimi sırasında Başkan Tepe, Mosso'ya sarılmak istedi. Bu davranışa karşılık imalı bir cevap veren Mosso "Sarılalım, sonra sıkıntı olmasın" dedi. İkili sarıldıktan sonra Mosso şarkılarına devam etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık