IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Kasım.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Dünyanın konuştuğu evlilik bitti! Wanda, Galatasaraylı Icardi'den resmen boşandı




Wanda Nara, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile resmen boşandıklarını açıkladı. Yıldız futbolcunun aynı zamanda menajeri olan Wanda, ticari konularda yardım isteyen kişinin Icardi olduğunu itiraf etti.Spor dünyasının en popüler çifti en sonunda boşandı. Wanda Nara, İtalya'dan Vanity Fair'e açıklamalarda bulundu. Nara, Mauro Icardi ile boşandıklarını açıkladı.

"SÖZLEŞMEYİ İMZALADIK"
Icardi ile boşanma sözleşmesini imzaladıklarını ifade eden Nara, "Mauro Icardi ile boşanma sözleşmesini imzaladık. Mauro imzalamak istemedi, onun için çok zor oldu. Benim için de zordu. Çünkü, Mauro'yu hala çok seviyorum. Ancak, işler iyi gitmiyordu. Evde ağır bir atmosfer vardı, her şey zorlaşmıştı ve bunu sona erdirmek istedim. Sonrasında Arjantin'e gittim." dedi.

"MENAJERİ OLMAMI İSTEDİ"
Menajerlik teklifinin Icardi'den geldiğini vurgulayan Nara, "5 çocuğum var. Hepsini büyüttüm. Kendimi 10 yıl boyunca çocuklarıma adadım. Son zamanlarda işe dönme arzum oluştu ve bu konuyu Mauro'ya açtım. Mauro bu konudan hiç hoşanmadı. Bir yandan Mauro için çalışıyordum zaten, menajeriydim ve bu durum onun hoşuna gidiyordu. Menajerlik işini benden isteyen Mauro'nun ta kendisiydi. Gençliğimdem beri sözleşmelerimi kendim imzalarım, hiç menajerim olmamıştır. Bu nedenle sözleşme müzakereleri konusunda iyiyimdir. Karakterim ve pazarlık gücüm var" sözlerini kullandı.

TAKIM ARKADAŞININ EŞİYDİ
Icardi, Wanda Nara ile takım arkadaşı Maxi Lopez ile evli olduğu dönemde, 2013'te ilişkisine başladı. Arkadaşının eşi ile birlikte olan ve sonrasında evlenen Icardi, futbol dünyasının hedefi olmuştu. Lopez, karşılaştıkları maçlarda ise Icardi'nin elini sıkmadı.







Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık