IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Anne oğulun alışveriş keyfi! Ece Erken oğlu için büyücü oldu


Bu yılın başında eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken zor günleri geride bıraktı. Oğlu Eymen sayesinde hayata tutunan Erken, evladı ne isterse yapıyor. Alışveriş yapmak için AVM'ye giden ünlü sunucu, Harry Potter filminin konsept eşyalarını satan bir mağazada büyücü kılığına girdi. Anne oğulun eğlenceli anları ise kameraya yansıdı.
Ece Erken, oğlu Eymen ile beraber Etiler'de bir AVM görüntülendi. Anne oğul mağazaları gezerken dünyada fenomen olan Harry Potter filminin konsept eşyalarını satan bir mağazaya girdiler. Erken, mağaza içinde büyücü kıyafetini giyerken oğlu Eymen de o anları telefon ile çekmeye çalıştı.
"EYMEN BEY YÜZÜNDEN MAHSUR KALDIK"

Çıkışta basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Ece Erken, geçtiğimiz hafta yaşadıkları denizin ortasında jetski ile mahsur kaldıkları gün hakkında "Eymen bey yüzünden. Yunanistan'a kadar sürdü." dedikten sonra Eymen araya girerek "Bana suçlama, sen dedin. Ben biraz geriye gidelim dedim." diyerek annesine sitem etti.

EŞİNİ KAYBETMİŞTİ

Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy'de sahibi olduğu restoranda geçtiğimiz ocak ayında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.



Kaynak: Snob Magazin / Magazin
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık