IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Mart.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Ebru Yaşar, sevilen şarkısını Royal Halı için uyarladı




Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, ilk kez bir markanın reklam yüzü olmayı tercih ederek sevilen "Gel de Sevme" şarkısını Royal Halı'ya uyarladı. 44 yaşındaki sanatçı, "Şarkımın yeni halinin çok beğenileceğinden ve dillere düşeceğinden eminim" açıklamalarında bulundu.Türk müziğinin ünlü yorumcusu Ebru Yaşar, "Gel de Sevme" ismindeki şarkısını Royal Halı'ya "Gel de Serme" olarak uyarladı. 44 yaşındaki şarkıcı, markanın reklam filminde de rol aldı.

"ŞARKIM VE BEN ADETA BÜTÜNLEŞTİK"
İlk kez bir markanın reklam yüzü olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren sanatçı, "Gerçekten büyük ve öncü bir markanın kampanyasında görev almaktan son derece mutluyum. 1 Mart'tan itibaren şarkımı hayranlarım için "Gel de Serme" sözleriyle seslendireceğim. Çok keyifli bir işbirliği oldu. Şarkım ve ben marka ile âdeta bütünleştik" dedi.

"YENİ ŞARKIM DİLLERE DÜŞECEK"
Şarkısının çok beğenileceğini ve dillere düşeceğini söyleyen Yaşar, "Royal Halı'nın, renkleri ve dokularıyla doğadan esinlenerek hazırladığı modelleriyle aramda güçlü bir bağ oluştu. "Gel de Sevme" adlı parçamı yeni haliyle seslendirmekten büyük keyif aldım. Umarım hayranlarım da benimle aynı duyguları paylaşırlar. Çünkü şarkımın yeni halinin çok beğenileceğinden ve dillere düşeceğinden eminim." ifadelerini kullandı.





Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık