IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Şubat.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Eski sevgilisi cinsiyet değiştirmişti! Manken Sevda Demirel'in son pozları nefes kesiyor




Bir dönem aşk yaşadığı Neslihan Doğrusöz'ün cinsiyet değiştirerek "Doruk" ismini alması nedeniyle gündemden düşmeyen ünlü manken Sevda Demirel, sevgilisinden ayrıldı. Şu sıralar kendisini spora adayan Demirel'in son pozları da nefes kesti.Türk magazin camiasının sansasyonel kadınları arasında yer alan ünlü manken Sevda Demirel, geçtiğimiz yıllarda Hande Ataizi'ne attığı tokat nedeniyle bir anda çok konuşulan isim haline gelmişti. Daha sonraki süreçte ortada gözükmeyen Demirel, cinsiyet değiştiren ve Doruk ismini alan Neslihan Doğrusöz ile aşk yaşaması nedeniyle yine gündeme geldi.

İLİŞKİLERİNİ NOKTALADILAR
Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz, 2 yıl önce evlilik kararı almalarından kısa bir süre sonra ilişkilerini noktalayarak hayranlarını şaşkınlık içerisinde bıraktı. O günden beri kameralardan uzak bir yaşamı tercih eden Demirel, son pozlarıyla gündeme geldi.

ŞİMDİLERDE YARIŞMAYA HAZIRLANIYOR
Birkaç sene önce silikonlarını çıkartıp çıkarılan silikonları da ekranda gösteren Sevda Demirel yine adından söz ettirmişti. Tekrar silikon taktıran ve kendini spora veren Sevda Demirel bir yarışmaya hazırlandığını açıkladı. Spordan fotoğraflar paylaşan Sevda Demirel'e "Yıllara meydan okuyorsun" yorumlarının yanında vücudunun fit olmasıyla ilgili de çok sayıda yorum yağdı.







Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık