IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Eylül.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Sedef Avcı'dan boşanma açıklaması




2005 yılında evlenen Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı çiftinin boşanacağı konuşuluyordu. Önceki gün City's Nişantaşı görüntülenen Sedef Avcı, boşanma iddiasına yanıt verdi. İşte detaylar...Önceki gün City's Nişantaşı çıkışı objektiflere takılan Sedef Avcı, şaşırtan bir itirafta bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Avcı, eşiyle Muğla'da köy hayatı yaşama başladıklarını söyledi.

"İSTANBUL'A GELİNCE ZORLANDIK"
Aylar sonra İstanbul'da döndükleri için zorluk çektiğini söyleyen ve oğulları Can'ın eğitimi için İstanbul'a dönüş yapmak zorunda kaldıklarını dile getiren oyuncu, "Doğanın içinde güzel bir yaz tatili geçirdik. Muğla'da bir köyden ev aldık. Sakin köy hayatımız var. Hiç zorluk çekmedik. Buraya gelince zorluk çektik. Can'ın okulu başladığı için geldik. Bundan sonra Muğla-İstanbul arası mekik dokuyacağım" dedi.

"TARIM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"
Sözlerini sürdüren Avcı, "Köy hayatına çok çabuk alıştık. Şu anda tavuk veya koyun gibi hayvanlarımız yok ama ilerleyen zamanlarda olabilir. Tarım yapmayı da düşünüyoruz. İstanbul tam bir kaos! Oradaki yaşam daha rahat ve sakin" diye konuştu.

"BOŞANMIYORUZ"
Sedef Avcı, eşi Kıvanç Kasabalı'dan boşanacağı yönünde çıkan haberlere de cevap verdi. Avcı, "Bu iddialardan hiç haberim yok. Kıvanç sürekli çalışıyor ve bazen yanımızda olamıyor. Herhalde pandemi döneminde yapacak haber kalmadı" diyerek sitem etti.





Kaynak: Snob Magazin
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık