IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Ağustos.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Kırmızı mayokinili fotoğrafı 3 milyon beğenilen Hande Erçel, Serenay Sarıkaya yüzünden fotoğraflarını kaldırdı




Sosyal medya hesabından paylaştığı kırmızı mayokinili fotoğrafları 3 milyondan fazla beğeni alan Hande Erçel, sevgilisi Kerem Bursin'in eski kız arkadaşı Serenay Sarıkaya ile kıyaslanmasının ardından fotoğraflarını kaldırdı.
Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bursin'le başarılı performans sergileyen Hande Erçel, dizisi final yapmasına rağmen magazin gündemindeki yerini koruyor. Şu sıralar Bursin'le aşk yaşayan Erçel, sevgilisinin eski kız arkadaşı Serenay Sarıkaya ile kıyaslanmaktan rahatsız oldu. Erçel, 3 milyondan fazla beğeni alan kırmızı mayokinili fotoğraflarını kaldırdı.

BEĞENİ SAYISINDA HANDE ERÇEL FARKLA GEÇTİ
Ünlü oyuncu Hande Erçel, sevgilisi Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı dizinin final yapmasının ardından geçtiğimiz günlerde kız arkadaşlarıyla birlikte Bodrum'a gitmişti. Kırmızı bir mayokinisi ve kot şortu ile objektif karşısında poz veren Erçel, fotoğraflarını da hayranlarıyla paylaşmıştı. Hande Erçel'in ardından Kerem Bürsin'in 2019 yılında ayrıldığı oyuncu Serenay Sarıkaya da aynı renkte bir bikiniyle çekildiği kareleri Instagram hesabından yayınladı. Erçel'in verdiği pozlar 3,3 milyon beğeni alırken, Sarıkaya'nın fotoğrafları ise 338 bin kişi tarafından beğenildi.

SARIKAYA İLE KIYASLANMAKTAN RAHATSIZ OLDU
İkilinin peş peşe gelen paylaşımları fanlarını harekete geçirdi. Sosyal medyada bir kullanıcının, "Hande Erçel, Serenay Sarıkaya'nın taklidi gibi" yorumu tartışma yaratmıştı. Bu gelişmenin ardından Hande Erçel, Serenay Sarıkaya ile kıyaslanmasından rahatsız oldu ve ses getiren fotoğraflarını kaldırdı.

"KEYİFLİ BİR İLİŞKİMİZ VAR"
Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanıştığı Kerem Bürsin ile aşk yaşayan Hande Erçel, muhabirlerin, "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Şu an sadece işimizi yapıyoruz. Keyifli bir ilişkimiz var" demekle yetinmişti. Kerem Bürsin, 2019 yılında Serenay Sarıkaya'dan ayrılmıştı.











Kaynak: Snob Magazin
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık