IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Ağustos.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Hülya Avşar'ın fit görüntüsü beğeni topladı




FOX TV'de rol aldığı "Masumiyet" dizisi final yapan ünlü sanatçı Hülya Avşar, her sene olduğu gibi bu sene de soluğu Ayvalık'taki yazlığında aldı. Mavi bikinisiyle deniz üzerinde şov yapan Avşar kızının fit görüntüsü beğeni topladı.Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Masumiyet dizisinin final yapmasının ardından soluğu Ayvalık'taki yazlığında aldı. Tenis sporuyla arasının iyi olduğu bilinen Avşar kızı, bu sefer de deniz sporlarında hünerlerini sergiledi. Mavi bikinisiyle deniz üzerinde şov yapan Avşar'ın fit görüntüsü beğeni topladı.

5 YAŞINDAN BU YANA İYİ YÜZÜYOR
Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; rol aldığı dizinin final yapmasıyla soluğu Ayvalık'taki evinde alan Hülya Avşar, sporunu aksatmıyor. Önceki gün deniz üzerinde wakeboard yaparken görüntülenen oyuncunun, keyfine diyecek yoktu. Su üzerinde hünerlerini gösteren Avşar'ın 5 yaşından bu yana ileri seviyede yüzdüğü biliniyor.

YENİ TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYOR
Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Hülya Avşar'ın sezonun yorgunluğunu tenis ve deniz sporları yaparak çıkarıyor. Uzun süre sonra 'Masumiyet' dizisiyle ekranlara dönen Hülya Avşar'ın, yeni sezon için gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenildi.





Kaynak: Snob Magazin
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık