IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Temmuz.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Bikinili fotoğrafına gelen yorumlara sinirlenen Serel Yereli'den çarpıcı tecavüz çıkışı




Londra'da yaşayan ve yaptığı her paylaşımla gündem olan oyuncu Serel Yereli, bu kez tecavüz açıklamasıyla adından söz ettirdi. 25 yaşındaki oyuncu, kendisi hakkında yapılan yorumlara "Sinirim kişisel değil. Sinirim bu mantaliteye bu başlıkları yazacak gücü veren tecavüz kültürünün altında hayatları mahvolan binlerce kız çocuğu için" diyerek cevap verdi.İngiltere'de yaşayan oyuncu ve müzisyen Serel Yereli, yaptığı cesur paylaşımlar ve açıklamalarla sık sık gündeme geliyor. Daha önce, "Lezbiyen bir ilişki yaşamak isterdim" diyerek dikkat çeken Yereli, bu kez tecavüz açıklamasıyla çok konuşuldu.

ÇARPICI "TECAVÜZ" AÇIKLAMASI
Bikinisiyle poz veren Serel Yereli'ye "Hiç giymesen de olurmuş" ve "Biraz edep yahu!" tarzında yapılan yorumlar yapıldı. Eleştirilere yanıt veren Yereli, "Sinirim kişisel değil. Sinirim bu mantaliteye bu başlıkları yazacak gücü veren tecavüz kültürünün altında hayatları mahvolan binlerce kız çocuğu için" dedi.

"LEZBİYENLİK" ÇIKIŞI DA GÜNDEME GELMİŞTİ
Serel Yereli, geçtiğimiz yıllarda bir takipçisinin, "Lezbiyen bir ilişki yaşar mısın?" sorusuna "Yalan yok, isterdim. Ama baya straightim (düz), erkekler dozunda iletişime geçildiğinde iyi yani, sıkıntı yok. Farklıyız biz tabii baya ama onlarda insan sonuçta" cevabını vermişti.

"BAKİRELİK" İTİRAFI
Takipçisinin bakirelik sorununa da cevap veren Serel Yereli, "Evet desem inanacak mısın? sadece soruyorum" ifadelerini kullanmıştı.















Kaynak: Snob Magazin
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık