IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02.Temmuz.2021   #1
Çevrimdışı
Demet Akalın, trafikte dehşet saçan Murat Övüç'ün oğlunu topa tuttu: Sorumsuzlar, Allah kahretsin




Fenomen Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç'ün seyir halindeki aracından etrafa kurşun yağdırması büyük tepki toplamıştı. Murat Övüç görüntülerin eski olduğunu, düşmanlarının yeninden gündeme getirdiğini söyleyerek oğlunu savunurken, o görüntülere bir tepki de Demet Akalın'dan geldi. Akalın "Eski asistanımın eşi konutundan çıkarken silah hengamesinden başına mermi geldi ve artık yok!! 2 yaşındaki kızı babasız! Sorumsuzlar, Allah kahretsin" sözleriyle tepkisini dile getirdi.
Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç trafikte rastgele ateş açtığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmış, tepkilerin hemen ardından silmişti.

OĞLUNU SAVUNUP, DÜŞMANLARINI SUÇLAMIŞTI
Burakcan Övüç'ün skandal görüntüleri tepki çekmeye devam ederken, Murat Övüç ise yaptığı açıklamayla oğlunu savunmuştu. Görüntülerin iki yıl önce çekildiğini, düşmanları tarafından yeniden gündeme getirildiğini söyleyen Övüç, oğlunun iyilik timsali bir insan olduğunu belirtmişti.

DEMET AKALIN SERT ÇIKTI: SORUMSUZLAR, ALLAH KAHRETSİN
Fenomen Murat Övüç, skandala imza atan oğlunu savunurken, şarkıcı Demet Akalın, o görüntülere sessiz kalamadı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla baba ile oğlu topa tuttu. Akalın, Burakcan Övüç'ü sorumsuzlukla suçlarken, "Eski asistanımın eşi konutundan çıkarken silah hengamesinden başına mermi geldi ve artık yok!! 2 yaşındaki kızı babasız! Sorumsuzlar, Allah kahretsin" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık