IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Haziran.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Sevgilisinden ayrılan Şeyma Subaşı'ndan yeni açıklama




Şeyma Subaşı, yaklaşık 7 aydır aşk yaşadığı ve evlilik teklifini kabul ettiği Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldığını duyurmuştu. Alsaloussi hakkında çıkan 'dolandırıcı' söylentilerini reddeden Subaşı, büyük yankı uyandıran iddia sonrası yeni bir açıklamada bulunduŞeyma Subaşı, ocak ayında Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Kendisi için uçak kapatan sevgilisi hakkında, 'Ben onun malı olmaktan mutluyum' diyen Subaşı, evlilik teklifi almasının ardından hamile olduğunu açıkladı.

'DOLANDIRICI' İDDİASI
Ancak hamileliğini duyurduğu paylaşımı hemen silmesi kafaları karıştırdı. Subaşı, iki gün sonra da bebeğini kaybettiğini söyledi. Özellikle son bir ayda magazin gündeminde sıkça konuşulan ikili yollarını ayırdı. Çift hakkında hemen hemen her gün yeni bir iddia ortaya atılırken, Alsaloussi'nin dolandırıcı olduğu da ileri sürüldü.

"BİRAZ SAYGI GÖSTERİN"
Subaşı, çıkan dolandırıcılık iddialarından sonra suskunluğunu bozdu. Ayrılık dedikodularını doğrulayan Subaşı, "Ayrılığımın nedeni ile ilgili çıkan haber tamamen asılsızdır. Beni arayan gazetecilere söylediğim gibi: Biraz saygı gösterin. Ayrılık doğru ama sebepleri biz de kalsın." dedi.

"HAYAT SİZE LİMON VERİYORSA..."
Subaşı, sosyal medyada da büyük yankı uyandıran haberler sonrasında yeni bir paylaşımda bulundu. Ünlü isim paylaştığı bu fotoğrafına, "Hayat size limon veriyorsa ondan limonata yapın." notunu düştü.

KIZINA PROTEZ TIRNAK TAKDIRDI
Öte yandan Şeyma Subaşı, 8 yaşındaki kızı Melisa'ya protez tırnak taktırdı. Kızının yeni tırnaklarını da paylaşan Subaşı, sosyal medyada tartışma konusu oldu.









Kaynak: Snob Magazin
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık