IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Haziran.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Kaan Yıldırım, Hadise'nin yasak aşk iddiası için Ebru Gündeş'le konuştuğunu yalanladı




Sevgilisi hakkında çıkan yasak aşk iddiasının ardından Ebru Gündeş'le konuştuktan sonra Hadise ile ayrıldığı konuşulan Kaan Yıldırım'dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan oyuncu, "Benim 3'üncü bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Hadise ile dostça ayrıldık" dedi.
İlişkileriyle gündemden düşmeyen Hadise ve Kaan Yıldırım çifti bir kez daha ayrılık kararı aldı. Yıldırım'ın, adı Reza Zarrab ile yasak aşk dedikodularına karışan sevgilisiyle ilgili Ebru Gündeş'le görüştüğü ve öğrendiklerinden sonra ilişkiyi bitirme kararı aldığı iddia edilince jet yanıt geldi.

KAAN YILDIRIM, EBRU GÜNDEŞ'LE Mİ GÖRÜŞTÜ?
Önceki gün ise Beyaz Magazin'de yer alan iddiaya göre, Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinin ilişkisinin bitmesinin perde arkasında Ebru Gündeş'in olduğu ileri sürüldü. İddialara göre Kaan Yıldırım çıkan haberlerin detayları öğrenmek için Ebru Gündeş'le irtibata geçti. Gündeş'in tüm detayları paylaşması üzerine Yıldırım, Hadise ile olan birlikteliğini noktaladı.

"HADİSE İLE İLİŞKİMİZDE BAŞKALARININ İLGİSİ OLMADI"
Çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabı Instagram'dan bir açıklama metni yayınlayan oyuncu Kaan Yıldırım, şu ifadeleri kullandı: "Çıkan haberlere açıklık getirmek istiyorum. Benim 3. bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman bir ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici. Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık."





Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık