IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Haziran.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Volkan Demirel'in eşi Zeynep, ayna karşısından yaptığı bikinili paylaşımla sosyal medyayı salladı




Fenerbahçe'nin efsane kalecisi ve yardımcı antrenörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep, art arda tatil fotoğrafları paylaşmaya devam ediyor. Son paylaşımı ile sosyal medyanın ve magazinin gündemi oldu. Yakında dizi oyunculuğuna başlayacak Zeynep Sever Demirel, Instagram'dan ayna karşısındaki bikinili pozunu paylaştı. 2009'da Belçika'daki güzellik yarışmasında birinci seçilen Volkan Demirel'in eşi, ekranların tanınan ismi olmak için sıkı çalışma yapıyor.

Volkan Demirel ve eşi son zamanlarda gündemin zirvesinde. Fenerbahçe'deki görevi devam edip etmeyeceğiyle ilgili son günlerde basında çok sık konuşulan Volkan gibi eşi de gündemde yer etti. Yakında dizi oyunculuğuna başlayacak iki çocuk annesi Zeynep Sever Demirel, son paylaşımında fiziğiyle adeta meydan okudu.

KRALİÇE SEÇİLMİŞTİ
2009'da Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever, Volkan'la evlendikten sonra geri plana çekilmişti. Kariyerine dizi oyuncusu olarak devam etmeye hazırlanan Zeynep Demirel, bu pozuyla yapımcılara da mesaj göndermiş oldu.Agresif yapısı nedeniyle uzun yıllar futbolun en çok konuşulan isimlerinden olan Volkan hakkında sosyal medyada 'bu paylaşıma kızacak' yorumları yapıldı.



Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık