IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Haziran.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Ebru Gündeş "Diğer arkadaşlarıma ayıp olur" diyerek Bodrum'daki düğünde sahne almadı




Koronavirüs salgınında hasta sayılarının düşmesinin ardından geçilen normalleşme sürecinde, müzisyenlerle ilgili karar alınmadı. Bunun üzerine çok sayıda müzisyen, kendileriyle ilgili adım atılmamasına tepki gösterirken söz yazarı Günay Çoban, sosyal medya hesabından Ebru Gündeş'le ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Çoban, Güneş'in arkadaşlarına haksızlık olmaması için anlaşma yaptığı düğünde sahneye çıkmadığını söyledi.

Türkiye'de koronavirüs hasta sayılarının düşmesinin ardından 1 Haziran itibariyle yeni normalleşme sürecine geçildi. Yeni normalleşme dönemi kapsamında birçok işletmeye kepenk açma imkanı tanınırken, müzik sektörü için erken olduğu kararına varıldı. Bu kararın üzerine çok sayıda müzisyen, sosyal medya hesaplarından tepki paylaşımı yaptı.

EBRU GÜNDEŞ SAHNEYE ÇIKMADI
Salgın nedeniyle çalışamayan sahne sanatçılarına bir destek de Ebru Gündeş'ten geldi. Gündeş, Bodrum'da anlaşması olduğu bir düğünde sahneye çıkmama kararı aldı. Ebru Gündeş'in bu kararını söz yazarı Günay Çoban sosyal medya hesabından açıkladı.

"EŞİTLİĞE AYKIRI OLUR, YAKIŞMAZ"
Çoban, mesajında "Bu akşam Bodrum'da bir düğünde anlaşması olan Ebru Gündeş, eğlence yasağına saygısından ve "diğer sanatçı arkadaşlarım sahneye çıkamazken benim çıkmam eşitliğe aykırı olur, yakışık almaz" düşüncesiyle iptal etmiş. Sanatçı duruşu budur Yasakları delip düğünlere koşanlar da var" ifadelerini kullandı.





Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık