IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Mayıs.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez ayrıldı




Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, 4 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Alex Rodriguez ile yollarını ayırdı. Koronavirüs salgınında dolayı ertelenen düğünleri ve Rodriguez'in ihaneti çiftin ayrılık nedeni olarak gösterildi.
2017 yılında ilişkiye başlayan ve 2019 yılında nişanlanan ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez ve eski beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez çifti ayrılık kararlarıyla hem ABD magazin dünyasına hem de Türk magazin dünyasına bomba gibi düştü.

AYRILIĞIN ALTINDA İHANET Mİ VAR?
ABD merkezli TMZ'nin haberine göre, çiftin ayrılık kararı almasının altında iki neden yatıyor. Bunlarda biri çiftin koronavirüs salgınından dolayı düğünlerini ertelemek zorunda kalması biri de Rodriguez'in Southern Charm şov programının yıldızlarından Madiso LeCroy'la yasak aşk yaşadığı iddiası.

ABD Başkanı Joe Biden'ın yemin törenine birlikte katılan çift, ilişkilerinde bir sorun olmadığını göstermişti. İkilinin bu ani kararı ise başta hayranlarına büyük bir şok yaşattı.

302 MİLYON TL'YE EV ALMIŞLARDI
Öte yandan çift, geçtiğimiz sene Miami'de 40 milyon dolarlık yani 302 milyon TL değerinde lüks bir ev satın almıştı. Yollarını ayıran çiftin bu evi ne yapacağı ise merak konusu oldu.











Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık