IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 2 Hafta önce   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
20-26 Mayıs 2024 Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu


Haftaya iş hayatınızdaki koşturmalarınızla başlayabilirsiniz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Bu aralar işlerinizi daha etkili bir şekilde toparlamalısınız. Kararsızlığınız ve net olmayışınız bu Pazartesi önemli kararlarda sizi zorlayabilir ama diğer taraftan toplumu ilgilendirecek işlerinizde genişlemek ve fikirlerinizi etrafa yaymak isteyebilirsiniz.



Salı günü güneş burç değiştirerek İkizler burcuna geçiyor. Bir ay boyunca ev ve aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkmaya başlayacak. Ailenizle beraber hareket etmek, konuşmak, bir ev alım, satımı, kiralama gibi işlemlerde kendinizi gösterebilirsiniz. Evinize önem vermeniz gereken bir dönem olacak. Merkür’ün bu alanlarınızı ziyareti aile büyüklerinizle konuşmalarınızı hızlandırabilir. Bu konuda hemen Salı günü bir konu konuşulabilir.



Çarşamba günü farklı bakış açınız, esnek iletişiminizle hem özel alanlarınızda, hem de iş hayatınızda güzel işler başaracaksınız. Enerjinizi doğru kullanabilir ve işlerinizden istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Perşembe ve Cumartesi günleri ailenize karşı verdiğiniz sözleri, aldığınız kararları uygulamaya çalışın. Sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine strese sokmasına izin vermeyin. Siz yapılması gerekenleri tamamladıkça ve sorunları çözüme ulaştırdıkça daha rahat ilerleyeceksiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık