IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu 22-28 Ocak 2024


Balık ve yükselen Balıklar, evinizi, ailenizi, yuvanızı önemseyerek ve bu alanlara duygusal yönden vaktinizi ayırarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Bu hafta ev ortamları önemli o yüzden işinizi yapıp hemen evinize dönebilirsiniz ya da evden işinizi yürütebilirsiniz. Ailenizde bakmanız gereken insanlar varsa onların sorumlulukları gündeme gelebilir.

Salı günü Venüs Oğlak burcuna geçiyor ve sosyal çevre alanlarınızda hareket etmeye başlayacak. 3 hafta boyunca arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınız kuvvetlenebilir. Önemli organizasyonlarınızda daha sağlam sonuçlar elde edebilirsiniz. Klasik ve daha geleneksel yöntemlerle hem iş hem de sosyal çevre ilişkilerinizi ele alacaksınız. Bazı arkadaşlarınızla aranızda gergin diyaloglar da gündeme oturacak. Sinirinizi ve öfkenizi sevdiğiniz bildiğiniz insanlardan çıkarma potansiyeliniz de yüksek görünüyor.

Perşembe günü Aslan burcundaki Dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. İşinizle ilgili bir konu gündeminize yerleşebilir bunu idare etmeniz önem kazanacak. Çalışma koşullarınız önemli olacak. Bir yerden haber bekliyorsanız Dolunay zamanı bu haberin gelme potansiyeli yüksek. Beraber çalıştığınız insanlarla olan ilişkileriniz önemli olacak. İletişimsel işlerinizde önemli fırsatlar yakaladıysanız 28 Ekim’den bu yana şimdi bu işlerinizin bazı sonuçlarıyla yüzleşebilirsiniz. Bu sonuçlar olumlu da olabilir olumsuz da. Gerginlik enerjisi de devrede olacak. Yakın çevrenizden bir insanın hayatında olup biten konu ve olaylarla ilgili olabilirsiniz. Bu Dolunay hem sağlığınıza hem çalışma koşullarınıza gözleri çevirecek. Kalp sağlığınıza dikkat edin, dolaşım sistemi bozuklukları, sırt ağrıları, duruş bozuklukları en çok bu Dolunay zamanı sizi ilgilendirebilir. Sosyal çevrenizdeki insanlarla konuşurken daha mantıklı olmaya özen göstermeniz gerekecek.

Uranüs Cumartesi günü düzeliyor yakın çevre, akraba, kardeşler ve iletişim alanınızda gerilemekteydi burada bazı gecikmeler bazı değişimler devreye girmiş olabilir. Şimdi Uranüs’ün düzelmesi ile burada çok daha hızlı ani beklenmedik olaylara açık olacaksınız ama bu olaylar aslında sizi destekleyen bazı koşulları da karşınıza getirecek. Abartıdan mümkün olduğunca uzak durun bu aralar kendi halinizde olmak ve dinlenmek istiyorsunuz o yüzden etrafınızda olup biten her tür konu sizi fazlasıyla etkiliyor bu da yeme içme düzeninizi değiştirmenize ve abartılı hareket etmenize neden olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı daha oturaklı bir tavır sergilemeyi de ihmal etmeyin. Pazar günü sevdiğiniz insanla vakit geçirmek isteyeceksiniz ama parasal konularda dikkatli olmanız gerekebilir çünkü sosyal ortamlarınız nedeniyle harcamalarınız fazla olabilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık