IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu 22-28 Ocak 2024


Kova ve yükselen Kovalar, keyifli etkilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bekarsanız bu dönem bir sürü insanla yazışıyor olabilirsiniz hatta bir sürü insanın sizden hoşlandığını da görebilirsiniz. Evliyseniz, hayatınızda bir insan varsa bu hafta onla geçirilecek güzel fırsatlar devreye girecek, önünüzdeki dönemi buna göre hareketlendireceksiniz. Salı gününden sonra gündelik hayatın ritmi ve çalışma koşullarınızın hızlandığı bir dönem ama hafta sonu sevdiklerinizle beraber olmak önemli olacak. Kendinize kızdığınız birçok nokta var gözden kaçırdığınız birçok şey üzerinize geliyor olabilir, yönünüzü bilemiyor, bu dönemde enerjinizi doğru kullanamıyor olabilirsiniz. Bu da kızgınlıklarınızı herkesten önce kendinize yansıtacağız anlamına geliyor. Bu kızgınlıklara dikkat edin çünkü kendinizi örseleyebilirsiniz.

Salı günü Venüs’ün Oğlak burcuna geçişiyle yalnız kalmayı sevdiğiniz bir dönemdeyiz şimdi daha da seveceksiniz. Bu dönem daha platonik aşklara doğru çekilebilirsiniz bir aşkı gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz ya da biriyle tanıştıysanız bu ilişkinizi herkesten saklayabilirsiniz. Ev, aile ve yuvanızla ilgili konular, seyahatler ve geleceğinizi ilgilendirecek önemli işlerinizde acele kararlar almayın doğru planlamayla doğru teknikle çok daha rahat ilerleyeceksiniz ama bu iki üç haftayı mümkün olduğunca kendi ruhunuzu beslemeye ayırın. Perşembe günü Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili önemli bazı konular devreye giriyor. Bu dönem bir ilişkiye başlayabilirsiniz ama hayatınızda bir insan varsa bu dönem sevdiğiniz insanla olan ilişkinizi yönetmek sandığınız kadar kolay olmayabilir hatta bu dönem sevdiğiniz kişinin kariyerinde de önemli bazı olaylar devrede olabilir ve siz de ona bu yüzden sinirlenebilirsiniz ama sakin olmakta fayda olacak çünkü özel hayatınızla ilgili konular bu Dolunayın ana konusu. Ev, yuva kurmak, evlilikle ilgili kararlar almak anlamında önünüze fırsatlar çıktıysa 28 Ekim’den sonraki dönem evle, ilişkilerle ilgili konuları hızlandırdıysa şimdi bu Dolunay zamanı bu konuların karşılığını almak önem kazanacak. Yer değiştirmeniz gerekebilir taşınma ile ilgili konular hızlanabilir önünüzdeki 15 gün boyunca. Bir anda oluşacak etkilerden kaynaklı şaşırabilirsiniz ya da abartılı bazı tepkiler verebilirsiniz. Hıncınızı kendinizden çıkarmamaya özen gösterin.

Cumartesi günü Uranüs düzelecek, Uranüs sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerilemekteydi burada hızlı ani gelişmeler yaşanmış olabilir ama Uranüs’ün gerilemesiyle bazı işlerinizde gecikmeler ertelenmeler de devreye girmiş olabilir. Şimdi Uranüs’ün düzelmesi ile çok daha hızlı sürpriz ani gelişmeler altında olacaksınız. Yuva kurmak, ev, aile ve yine yuvanızı ilgilendirecek önemli kararlarda durum ve olayları çok fazla abartmayın. Abartılı yiyip içmeye yatkın olabilirsiniz. Pazar günü harcamalar gündeminize yerleşebilir. Yakın ve uzak çevrenizde olup bitenlere dikkat edeceksiniz. Yakın çevrenizin hayatında yaşanacak bir durum ya da uzak yerlerden gelecek haberler Pazar gününüzü hareketli kılabilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık