IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu 22-28 Ocak 2024


Yay ve yükselen Yaylar, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla buradan gelecek bilgilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta yalnız kalmak istemiyor olabilirsiniz ve sevdiğiniz insanla bazı planları devreye sokmak isteyeceksiniz ama Pazartesi günü bu planlar olmazsa çok çabuk su kaynatabilirsiniz. Sonrası birkaç gün ise para ile ilgili işler gündeminize yerleşecek.

Salı günü Venüs Oğlak burcuna geçiyor para ile ilgili konular önem kazanıyor 3 hafta boyunca maddi konular, kazanımlarınız, cebinize girecek para önemli olacak. İş hayatınızda beklediğiniz bir para varsa daha önceden yaptığınız işlerin sonuçlarını almak istiyorsanız 3 hafta boyunca kazançlarınız yüzünüzü güldürebilir.

Perşembe günü Aslan burcunda bir Dolunay var bu Dolunay seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler ve medya alanlarınızda gerçekleşiyor. Uzak yerlerden önemli haberler bu Dolunay zamanı karşınıza gelebilir. Bir seyahat ortaya çıkabilir siz tam ilginizi alakanızı yakın çevrenize çevirmişken aniden ortaya çıkacak bir iş fırsatı bir seyahat gündeminize yerleşebilir ve siz de buna göre plan yapmak durumunda kalabilirsiniz. İş ortamlarınızda hızlı hareketlilikler var 28 Ekim tutulma noktasında da iş, hizmet ve sağlıkla ilgili alanlarda önemli şans ve fırsatlar önünüzde açılmış olabilir. Aralık ayında özellikle bu şans ve fırsatların arttığını görmüş olabilirsiniz şimdi bu işlerin sonuçlarıyla karşılaşacağınız bir Dolunay sizi bekliyor. Bazı işlerinizde halledilmesi gereken konular gündeminizde yerleşecek ama diğer taraftan ne adım attıysanız bunların sonuçlarını da bu Dolunayda alacaksınız. Para ile ilgili konularda gerginliklerden mümkün olduğunca uzak durun. Özellikle ticari bir işletmeniz varsa kendinizi güvene almak ve her şeyi kontrol etmek amacıyla daha pratik olmak daha mülayim olmak size çok daha fazla fırsat sunabilir. Yakın çevrenizden gelecek bilgilerde durum ve olayları abartmayın karşınıza önemli işler gelebilir ama bu işlerin şartlarını sağlama almayı ihmal etmeyin. Pazar günü harcamalarınız konusunda dikkatli adımlar atmayı unutmayın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık