IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu 22-28 Ocak 2024


Akrep ve yükselen Akrepler, haftanıza parasal işlerinizle başlıyorsunuz ama ticari faaliyetleriniz varsa alacak verecek dengesi banka işlemleri bu hafta gayet hızlı akacak sonrasındaysa birkaç gün boyunca seyahatlere çıkmak uzak yerlerden haber almak önem kazanacak. Perşembe ve Cuma, Cumartesi günleri daha fazla göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

Salı günü Venüs Oğlak burcuna geçiyor yakın çevrenizle olan iletişiminiz ve bağlantılarınız önem kazanacak. Yakın çevrenizdekilerle ilişkinizde daha oturaklı, sağlam hareket etmek isteyebilirsiniz. Biraz daha kendinizi düşünerek atacağınız adımlar daha klasik ve daha geleneksel yöntemlerle kuracağınız ilişkilerde önemli olabilir. Bu dönem öğrenmek ve keşfetmek için size gereken şansı verecek.

Perşembe günü Aslan burcunda bir Dolunay var bu Dolunay iş hayatınızda görünür olduğunuz konularda gerçekleşecek. İş ortamlarınızda önemli bir mevzu gündeme gelebilir orada yönetme becerinizin sorgulandığı zamanlar olabilir tam da bu Dolunay zamanı işinizde bir kadınla ya da belki de patronlarınızla aranızda bir mesele gündeme gelecek. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda 28 Ekim’den bu yana karşınıza fırsatlar geçtiyse bu fırsatların da sonuçlarını bu Dolunay zamanı alacaksınız. Bir davanızın, ortaklı bir işinizin sonucu ya da iş hayatınızda alacağınız önemli kararlar bu Dolunayda karşınıza gelebilir. Merkür Mars kavuşumuyla yakın çevrenize karşı çok çabuk tepki vereceğiniz bir dönem olarak görünüyor Cumartesi günü bu etkiye dikkat edin. Söyledikleriniz yaptıklarınız önemli olabilir Pazar gününe yansıyabilir bu etkiler bazı durum ve olayları kontrol etmenizi zorlaştıracak özellikle hafta sonu çalışanlar, beraber çalıştıkları insanlarla gergin etkilere de sahip olabilir.

Cumartesi günü Uranüs düzeliyor, Uranüs sizin ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda gerilemekteydi burada bazı konu ve olayları yavaşlatmış olabilir şimdi Uranüs’ün düzelmesiyle önünüzdeki dönemde özel hayatınızla ilgili konularda hızlı, sürpriz gelişmeler altında olacaksınız. Burada bazı önemli değişimler de devreye girecek ama bu değişimlere vereceğiniz tepkiler önemli olacak. Yakın çevrenizdeki insanlardan birinden çok hoşlanabilirsiniz bir insanla sağlam bir ilişkiye başlayabilirsiniz bu etki de hafta sonuna doğru devreye girebilir. Göz önünde olacaksınız bu hafta ve Dolunayı burada yaşayacaksınız bu da söylediklerinize yaptıklarınıza dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık