IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu 22-28 Ocak 2024


Terazi ve yükselen Teraziler seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler bu hafta gündeminizde. Uzak yerlerden gelecek önemli haberler devrede olacak ve oldukça hareketli ve fırsatlı bir hafta geçireceksiniz. Salı günü Venüs Oğlak burcuna geçiyor evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Evinizde misafir ağırlamak ya da ev ortamınızda iş konuşmak önem kazanabilir. Kafanızda ev almak ya da bir yere taşınmak evle ilgili bir konuyu halletmek varsa bu konuları konuşmak üzere 3 hafta desteklisiniz. Boya badana tadilat tamirat gibi konular, evinize bir eşya alımı gibi durumlar da söz konusu olabilir. Bu döneme denk getirirseniz işlerin çok daha uzun soluklu ve keyifli olduğunu görebilirsiniz.

Perşembe günü Aslan burcundaki Dolunay sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde gerçekleşiyor. Arkadaşlarınızın hayatında önemli olaylar devreye girebilir ya da onlarla ilişkilerinizde yönetme becerinizi doğru kullanmak durumunda kalabilirsiniz. 28 Ekim’deki Dolunay para ile ilgili alanınızda gerçekleşmişti müşterek para alanlarınızda önemli bazı fırsatlar karşınıza gelmiş olabilir şimdi karşınıza gelmiş olan fırsatların sonuçlarını bu Dolunay zamanı görebilirsiniz. Ev, aile ve yuva alanlarınızda tartışmalardan mümkün olduğunca uzak durun evde halledilmesi gerekenler varsa bu görevleri çok hızlı bir şekilde yerine getirmek isteyebilirsiniz ama bütün bunları yaparken agresyonunuz ve gerginliğiniz çevrenizdeki insanlara da yansıyabilir.

Cumartesi günü bu etkiye dikkat edin. Cumartesi günü Uranüs düzeliyor, Uranüs sizin müşterek para alanlarınızda geri hareketindeydi yaklaşık 5 aydır burada bazı fırsatlar elde ettiyseniz önemli değişim ve dönüşümler yaşadıysanız bu fırsatların yavaşlaması ya da bu fırsatları sindirmek üzere harekete geçmeniz önem kazanmıştı. Cumartesi günü Uranüs’ün düzelmesi ile para ile ilgili konularda çok daha hızlı sürpriz ve beklenmedik olaylar olabilir ya da eşinizin partnerinizin parasal konularda bu koşullara sahip olacağını görebilirsiniz. Cumartesi günü aşk hayatınızda, parasal konularda abartıdan uzak durun. Sevdiğinize ya da çocuğunuza yapacağınız harcamalar hafta sonu cüzdanınızı delebilir.

Hafta sonu daha çok kendi halinizde olmak, dinlenmek isterken ev, aile ve yuvanızla ilgili konularda hızlı konuşmalar, vereceğiniz tepkiler söyledikleriniz yaptıklarınız hem özel hayatınızda hem de ailevi konularda sizi yorabilir üzebilir. Güzel tarafıysa aile hayatınız için yapılması gerekenleri bu dönem rahat bir şekilde ele alacaksınız.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık