IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu 22-28 Ocak 2024


Başak ve yükselen Başaklar kariyer fırsatları haftanızı hareketli kılacak. Çalışmıyor olsanız bile toplumsal konularla ilgileneceksiniz. Annenizin işlerini halledebilirsiniz bir yerden bir yere koşturup kalabalık ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizi iyi organize edeceksiniz. Perşembe gününe kadar arkadaşlarınızla yapacağınız planlar da gündeminize yerleşecek. Hafta sonuna doğruysa kendi halinizde olabilirsiniz.

Salı günü Venüs’ün Oğlak burcuna geçişiyle aşk hayatınızda doğru ve uzun soluklu ilişkiler, size güven verecek ilişkiler devreye girmeye başlıyor. Hayatınızda bir insan yoksa bu dönem yeni bir insanla tanışmak ya da şimdiye kadar birileriyle çıktıysanız ama bir türlü karşı taraftan beklediğiniz o sağlam adımları görmediyseniz şimdi bu sağlam adımların devreye girmesi söz konusu olabilir. Çocuğu olanlarsa onları kontrol etme arzusuyla tartışmalar içerisine girdilerse Salı gününden sonraki dönem bu tartışmalar daha aza inecek aranızdaki problemler çok daha rahat çözülecek. Sanatsal ve kreatif işlerinizde klasik ve geleneksel yöntemlerle ilerleyeceksiniz. Hafta sonuna doğru çocuğunuzla olan tartışmalarınıza, diyaloglarınıza dikkat edin sert, gergin etkiler devreye girebilir ya da özel hayatınızdaki insanla bu dönem çok fazla inatlaşmayın.

Perşembe günü Aslan burcundaki Dolunay kadersel alanınızda gerçekleşecek. Bir olayın iç yüzüyle karşılaşma potansiyeliniz var şartlar ve koşullar elinizde olmayabilir ne yapacağınızı bilmiyor olabilirsiniz ama duyduklarınız sizin dışınızda gelişen olayları kapsayabilir bu olaylara vereceğiniz tepkiler bu Dolunayın ana konusu. İş hayatınızda üzerinizde bir gücün ya da bir baskının oluştuğunu hissettiğiniz bu dönemde burada olup biten konu ve olayların gerçek yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Seyahatler, eğitim fırsatları, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler ve sosyal medya alanlarınızda hızlı gelişmeler yaşadıysanız 28 Ekim’deki tutulma burada önünüze çeşitli fırsatlar getirdiyse bu fırsatların sonuçları da önemli olacak. Bir yandan hem bazı olasılıkları kaybedebilirsiniz ama diğer taraftan hiç beklenmedik bazı olasılıklar da karşınıza gelebilir yani bu Dolunay belki sizi biraz yoracak ama onun dışında aslında neyin ne olduğunu da size çok net gösterecek. Partnerinizle, hoşlandığınız kişiyle ya da çocuğunuzla bazı agresif sert konuşmalar gergin etkilere hafta sonu dikkat etmekte fayda olabilir.

Cumartesi günü Uranüs düzeliyor, Uranüs sizin seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler ve ticari faaliyetler alanınızda düzelecek burada hızlı bazı olaylara açık olacaksınız ama bu olaylar iş ortamlarınızda da bazı fırsatları karşınıza getirecek buradaki değişim ve dönüşümler de hoşunuza gidebilir. Pazar günü Ay Başak burcunda. Rahat bir Pazar geçirme arzusunda olabilirsiniz. Para konusuna dikkat edin harcamalarınız Pazar günü yüksek olacak gibi görünüyor.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık