IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu 22-28 Ocak 2024


Aslan ve yükselen Aslanlar sosyal çevreniz, arkadaşlık ilişkilerinizle haftanız başlıyor. Oralardan gelecek önemli haberler olabilir Pazartesi günü ama akşam saatleriyle beraber birkaç gün boyunca kendi halinizde olmak ya da halletmeniz gereken önemli işlere odaklanmak öne çıkacak.

Salı günü Venüs’ün Oğlak burcuna geçişiyle önünüzdeki 3 hafta boyunca çalışmaktan, üretmekten, diğer insanlar için bir şeyler yapmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Bu dönem yanınızda çalıştırdığınız hayatınızı kolaylaştıran insanlar varsa onlarla olan ilişkilerinizde daha sağlam adımlarla ilerlemek isteyeceksiniz. Klasik ve geleneksel olan yöntemlerle çalışma koşullarınız devrede olacak İş değiştirmek, yeni bir işe başlamak, iş koşullarınızı oturtmak, yeni bir projenin içerisine dahil olmak ya da sağlıkla ilgili verilecek önemli kararlar da devreye girebilir. Gündelik hayatınızın akışında herhangi bir bozulma devreye girdiğinde tepkileriniz bu hafta yüksek olacak.

Perşembe günü sizin burcunuzda bir Dolunay gerçekleşiyor sizin burcunuzda olduğu için sağlığınıza vereceğiniz kararlara ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Sırt, boyun bölgesi, omurilik, kalp çarpıntıları, tansiyon iniş çıkışları, kalp rahatsızlıklarına dikkat etmeniz gerekiyor. 28 Ekim’deki tutulma noktası tetiklendiği için 28 Ekim civarı işiniz ve kariyerinizle ilgili vermiş olduğunuz kararlar karşınıza gelen fırsatların sonuçlarıyla da karşılaşma potansiyeliniz yüksek olabilir. Çalıştığınız ortamdaki şartlarda değişiklikler söz konusu olabilir. Annenizin hayatında da önemli olaylar tam da bu Dolunay zamanı hayatınıza damgasını vurabilir. Bu Dolunay sizin için önemli. Sağlığınıza ekstra özen gösterin, özel hayatınıza dair verilecek önemli kararlar kendinizi daha fazla düşünmeniz kendinizle olan ilişkinizi idare etmeniz yine bu Dolunayın konularından. Beraber çalıştığınız insanlara karşı sinirsel gerginliklerinize dikkat etmeniz gerekiyor çünkü bu konuşmalarda çok iğneleyici ve kontrolcü olabilirsiniz.

Cumartesi günü Uranüs düzeliyor, Uranüs sizin kariyer ve meslek alanlarınızda, toplum önü duruşunuzda gerilemekteydi burada hızlı giden konu ve olayları yavaşlatmış olabilir. Şimdi önemli değişimler dönüşümler sizi değiştirecek olaylar sürpriz bazı adımlar Uranüs’ün düzelmesi ile kariyer alanlarınızda devreye girecek. Özellikle ikili ilişkiler ve özel hayatınızda abartıdan mümkün olduğunca kaçının. Bana, sevdiğime bir şey olmaz benim de kahrımı çeksin ya da benim de yapacaklarıma katlansın tarzında hareketler ilişkinizi zedeleyebilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık