IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu 22-28 Ocak 2024


Yengeç ve yükselen Yengeçler bu hafta isteksiz enerjilerle başlıyor, haftaya adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Çok koşturmanız gereken bir dönemi geride bıraktıysanız ya da önünüzde bir sürü işin biriktiğini düşünüyorsanız bu hafta başında bu işlerle boğuşmak kendi halinizde olmak daha çok çalışmak Salı gününe kadar önemli olacak. Salı günü gece saatleri itibariyle hareketlenecek ve birkaç gün boyunca çok daha rahat etkiler altında olacaksınız.

Salı günü Venüs’ün Oğlak burcuna geçişiyle özel hayatınızda 3 hafta boyunca daha sağlam ilişkiler kurmak ya da sevdiğinizle zaman zaman tartışmalara girdiyseniz af dileme karşılıklı olarak birbirinizi daha da önemseme etkisinde olacaksınız. Önünüzdeki 3 hafta, yeni bir ilişkiye başlamak ya da ilişkinizde var olan sıkıntı ve problemleri çözmek anlamında size göz kırpabilir. Karşı taraftan beklentiniz biraz daha sevilmek, korunmak ve kollanmak ama karşı tarafın sizin duygusal yönden beslemediğini düşünme potansiyeliniz var. Klasikleşmiş ve geleneksel yöntemlerle ilişkilerde ilerlemek istiyorsunuz bunun da altını çizelim.

Perşembe günü Aslan burcundaki Dolunay maddi konulara dikkat çekecek. Tam da bu Dolunay zamanı elinize bir para geçebilir ya da bu parayla ilgili birtakım planlarınız olabilir, önünüzdeki dönemi buna göre ayarlamış olabilirsiniz işte burada bir gecikme ya da burada alacağınız bazı haberler tam da bu Dolunayın konusu olacak. Agresyondan ve sinirden mümkün olduğunca uzak durun. İş birliği içerisinde olduğunuz insanlardan, hayatınızı kolaylaştıran kişilerden ya da sevdiğiniz insandan sinirinizi çıkarma potansiyeliniz yüksek görünüyor. Elinize para geçebilir aniden gelecek olan bu parayı da nasıl değerlendireceğiz konusunda bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bu Dolunay para ile ilgili sahip olduğunuz değerlerle, kendi değerinizle ilgili önemli konuları karşınıza getirecek. Parayı, parasal ilişkilerinizi nasıl yönettiğiniz önemli olacak. Hafta sonu sevdiğiniz insanla bazı agresif konuşmalara meyilli olabilirsiniz her şey karşı tarafın ya da sizin istediğiniz gibi olmayabilir.

Uranüs düzeliyor Cumartesi günü, Uranüs sizin sosyal çevre ve arkadaşlık, gelecek evinizde gerilemekteydi burada hızlı ilerlemeler kaydetmiş olabilirsiniz ama bu ilerlemeleri sindirmek bazı olayların yavaşlaması gibi etkiler yaz döneminden bu zamana kadar karşınıza geldiyse şimdi çevre değişimleri konusunda çok daha hızlı ilerlemeler kaydedeceğiniz sürpriz gelişmeler altında olacağınız bir sürece ilerliyorsunuz. Durum ve olayları çok fazla abartmayın. Olaylar niye benim başıma geliyor gibi bazı soruların cevaplarını da almak isteyeceğiniz ve karşı tarafı da fazlasıyla dürteceğiniz haftalardan bir tanesi olacak. Pazar günü yakın çevrenizle kısa vadeli planlarınız devreye girebilir. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda konuştuklarınıza söylediklerinize ve yaptıklarınıza dikkat edin çünkü orta yolu bulamayabilirsiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık