IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu 22-28 Ocak 2024


Boğa ve yükselen Boğalar bu hafta para ile ilgili işleriniz önemli, burada ele almanız gereken bazı konular var. Birilerine bir para vermek istiyor olabilirsiniz bir tatile gidecekseniz sömestr tatili için planlarınız devreye giriyorsa burada halletmeniz gereken parasal işleriniz varsa bu hafta bu etkilerle başlayacak. Kafanız hızlı çalışabilir ve kendinizi güvene almak istiyor olabilirsiniz.

Salı günü Venüs’ün Oğlak burcuna geçişiyle yurt dışı bağlantılı konular, tanımadığınız insanlarla olan ilişkiler, kendinizi geleceğe yönelik adımlarda ön plana çıkarmanız, hukuki alanda atılması gereken önemli adımlar ve ticari faaliyetleriniz konusunda çok daha istikrarlı ilerleyeceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Burada bazı seyahatler önem kazanacak ve bu seyahatlerde tanıştığınız insanlar işle ilgili konularda sizi yukarılara taşıyabilirler. Daha geleneksel işlerin peşinden koşacağınız bir dönem başlıyor. Bu dönem öğrenmek için de uygun olacak. Tatilde halletmeniz gereken ödevleriniz varsa bunları da gönül rahatlığıyla halledebilirsiniz ama bir yerlere gitmeyi düşünüyorsanız bunun için planlar yaptıysanız bu da size mutluluk verecek.

Perşembe günkü Dolunayı ev, aile ve yuvanızla ilgili konularda yaşayacaksınız. Tam da bir yerlere gitme arzusuyla doluyken ailenizden gelecek bir habere odaklanabilirsiniz. Evinizi birine bırakıyorsanız ya da bir yerlere gidecekseniz evinizle ilgili güvende olmanız gereken konularda da önleminizi iyi alın. Baba tarafı ailenizden gelecek bir haber bir anda ne yapmanız gerektiğini bilememenize neden olabilir. Tam da bu Dolunay zamanı evinize, yuvanıza, ailenize ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Kendinizle alakalı, görüntünüz, sağlığınız ya da kişisel hayatınızda adım attığınız bir iş varsa bu işler özellikle Aralık ayında hızlandıysa şimdi bu işlerin sonuçlarını alma potansiyeliniz yüksek. Bu aralar duyduklarınız karşısında çok çabuk tepkiler verebilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla ilişkileriniz güzelleşecek ama bir yandan da olmayan konularda ya da işlerde çok çabuk sinirli, agresif, gergin her şeyi harekete geçiren tepkiler de vermeye meyilli olabilirsiniz bu etkiye Cumartesi günü dikkat edin.

Cumartesi Uranüs düzeliyor, Uranüs sizin alanınızda sizin burcunuzda hareket etmekteydi. Hayatınızda önemli değişim ve dönüşümlere maruz kalıyorsunuz 2018 yılından bu yana. Şimdi Uranüs’ün düzelmesi ile hayatınızda ele alınması gereken değişiklikler sürpriz konu ve olaylarla uğraşmaya başlayacaksınız. Pazar günü keyifli geçecek size keyif veren konularla ilgili olacaksınız ama bazı durumları idare etmek de kolay olmayacak. Sağlıkla ilgili konulara hafta sonu gereken önemi vermeyi unutmayın, yapılması gereken işleri hafta sonuna bırakmayın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık