IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu 22-28 Ocak 2024


Koç ve yükselen Koçlar, iletişiminizin kuvvetli olacağı haftalardan bir tanesi başlıyor. Bu hafta yakın çevrenizden hızlı haberler alacaksınız organize etmeniz gereken işleriniz varsa bu işleriniz için Pazartesi günü bu gücü üzerinizde bulacak ve bunları çok rahat bir şekilde organize edeceksiniz.

Venüs’ün Oğlak burcuna geçişiyle Salı günü itibariyle 3 hafta boyunca kariyeriniz, amaç ve hedefleriniz görünür olacak. Bu 3 haftalık döngü içerisinde üstlerinizle yapacaklarınızı konuşmak iş hayatınızda önemli adımlar atmak doğru bağlantılar ve ilişkiler kurmak önemli olabilir. İşle ilgili konulara kafanızı takmış ve burada da bazı fırsatlar yakalamak istiyor olabilirsiniz. Bu fırsatları yakalayacaksınız ama diğer insanları düşünerek adımlar atmayı da ihmal etmeyin yoksa sadece istediğiniz sonuçları alırsınız, ama bunun tatminini dilediğiniz gibi yaşayamayabilirsiniz. İş hayatınızda sizinle uğraşan bazı insanların varlığından da haberdar olabilirsiniz ve bazı insanlarla ilişkilerinizde gerginlikler söz konusu olabilir özellikle bu etkiye hafta sonuna doğru dikkat etmekte fayda var. Cumartesi, Pazar kalabalık ortamlarda agresif tavırlardan mümkün olduğunca uzak durun. Her şey sizin kontrolünüzde olamayabilir ve kontrol etme arzunuz diğer insanlarla olan diyaloglarınızda gergin etkiler yaratabilir.

Perşembe günkü Dolunayı aşk evinizde yaşayacaksınız. Aşk hayatınız hareketlenebilir ya da sosyal çevrenizden aldığınız bazı geri bildirimlerle hayatınızda bir insan yoksa bir insanı hayatınıza kabul edebilirsiniz. Bu Dolunay zamanı parayla ilgili bir girişimde bulunacaksanız bunun sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz. 28 Ekim tutulması para evinizde gerçekleşmişti ve burada yapmış olduğunuz yatırımların karşılığını almak bu Dolunay sizin için önemli olacak. Bunların bazı sonuçlarının olumsuz olduğunu bazı sonuçların istediğiniz gibi hareket ettiğini göreceksiniz. Ama durum ne olursa olsun hemen sert ve ani tavırlar vermemeye özen gösterin. Çocuğunuz varsa evliyseniz bu dönem çocuğunuzun kariyeri ya da okul hayatı ile ilgili bazı konular gündeminize yerleşebilir. Sanatsal ve kreatif işlerinizde beklediğiniz bazı haberler varsa bu Dolunay zamanı bu haberlerin gelme olasılığı yüksek görünüyor.

Uranüs düzelecek Cumartesi itibariyle. Uranüs sizin para evinizde gerilemekteydi şimdi para ile ilgili işlerde daha hızlı koşullar beklenmedik sürprizlere açık olacağınız bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Pazar günü çalışmıyor olsanız bile hayatınızda yapmanız gerekenler gündeme gelebilir. Eviniz için yapmanız gereken alışverişler devreye girerken bazı durum ve olayları kontrol etmekte Pazar günü zorlanabilirsiniz. Diğer taraftan işinizle ilgili konularda bir sonraki haftaya iyi kanalize olarak başlayacaksınız.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık