IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 12.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu 11-17 Aralık 2023


Akrep ve yükselen Akrepler haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak başlayacaksınız ama hafta sonundan almış olduğunuz etkileri hafta başında devam ettirmek çok da kolay olmayacak. Öğleden sonraki saatler ve birkaç gün boyunca keyfinize bakacaksınız, parayla ilgili işlerinizle ilgileneceksiniz tam da buraların hareketlendiği, önemli kazanç kapılarını zorladığınız ve bunun için de harekete geçtiğinizi göreceksiniz. Çarşamba günü bu alanda da bir Yeni ay yaşayacaksınız. Parayla ilgili konular önem kazanıyor. Yurt dışı seyahatine, bir eğitime, size kalben iyi gelecek akademik bir çalışmaya ya da bir kursa, seminere para yatırmak istiyor olabilirsiniz. Para harcamalarınızın hızlandığı ama bir yandan da getirileriniz konusunda daha fazla mücadele ettiğiniz ama bu mücadeleci koşulları da yaşamaktan mutluluk duyduğunuz bir dönem olabilir.

Bu hafta yakın çevrenizden bazı insanlar fikirlerinizi almak konusunda size danışabilir. Yine yakın çevrenizdeki insanlarla güzel kısa vadeli planı hareketlendirebilirsiniz. Bu dönem aranızın bozuk olduğu akraba ve kardeşleriniz varsa onlarla barışmak ve bir şekilde o enerjiyi doğru bir noktaya çekmek anlamında da şanslı etkilere sahip olacaksınız. Ağzınızdan doğru cümleler dökülebilir ve ilk defa karşı tarafı anladığınızı çok net bir şekilde görebilirsiniz.

Bu Yeni ay para ile ilgili konuları hızlandırıyor fakat tam da o gün Merkür geri hareketine hazırlanıyor Merkür sizin iletişim alanınızda gerileyecek 24 Aralık’a kadar iletişim satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanlarında yanlış adımlara meyilli olabilirsiniz. Bilgisayarınızı yedekleyin, cep telefonunuza dikkat edin bu dönem her tür iletişim sıkıntısına açık olabilirsiniz. Yolculuklarda, seyahatlerde pasaportunuzu unutabilirsiniz, bavulunuz kaybolabilir bu gibi sizi zora sokacak engelleyici ve geciktirici bazı etkilere de dikkat etmekte fayda var.

Merkür 24 Aralık’tan 2 Ocak’a kadar para alanlarınızda gerileyecek o yüzden para ile ilgili konularda vereceğiniz kararlar varsa 24 Aralık ve 2 Ocak tarihleri arasında yapmamaya çalışın. Diğer taraftan her koşulda Merkür geri giderken önemli kararlar alınmaz sizin müşterek para alanınızın da yöneticisi olduğu için bu noktalarda dikkatli olmaya özen gösterin. Bu aralar kendinizi gereksiz noktalarda fazla salmış görünüyorsunuz ve spekülatif konularda size yol gösteren insanlar varsa yanıltıcı etkiler altında olacaksınız ve paranızı da çok çabuk çarçur edebilirsiniz. Çocuğunuza, hayatınızdaki insana ve sizi her tür konuda gaza getiren insanlara karşı bu hafta dikkatli olmaya çalışın hafta sonuna doğru bu etki devrede olacak.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık