IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 12.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu 11-17 Aralık 2023


Boğa ve yükselen Boğalar, bu hafta alacak verecek dengesi, para ödemeleriyle ilgili olacaksınız. Kafanızda sevdiğiniz insanla ilgili fikirleriniz, planlarınız var ama bu planların ve fikirlerin parasal konulara takılma ihtimalini de düşünmüyor değilsiniz. Bütün bunları ele alacağınız bir Yeni ay karşınıza gelebilir. Bu Yeni ay evliyseniz eşinizin para ile ilgili konularını kapsayacak aynı zamanda ortağınız varsa ortağınızın maddi konularda önemli mücadeleler halinde olduğunu fark edebilirsiniz ya da ödemeleriniz borçlarınız varsa bunlar için harekete geçme enerjisi devrede olacak.

Banka işlemlerinden tutun herhangi bir yere kefil olmak, bir borcun altına girmek, kredi çekmek bunlarla ilgili girişimleriniz yüksek görünüyor ama aynı gün Merkür de seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler alanınızda geri hareketine başlayacak. Merkür para evinizin yöneticisi olduğu için bu Yeni ayda harekete geçmek istediğiniz konulardan ziyade fikirlerinizi pekiştirmek adına üzerinden geçmeye özen gösterin. Yarım kalmış parasal işlerinizi daha önceden başlatmış olduğunuz işlerinizi ele almak çok daha doğru olacaktır. Bu dönem yeni iş girişimleri konusunda destekli olmayacaksınız. Ticari faaliyetler, turizmle ilgili konular, medya ile ilgili alanlarda yanlış anlaşılabilirsiniz. 2 Ocak’a kadar büyük girişimlerden mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin. 23 Aralık’a kadar işleriniz konusunda tedirginlikleriniz yüksek olacak, 23 Aralık’tan 2 Ocak’a kadarki dönemde parasal işler konusunda dikkatli olmanız gerektiğini anlayacaksınız.

Bu hafta arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizdeki insanların maddi konularda sizi yanıltma etkileri yüksek görünüyor. Onlarla olan girişimlerinizde konuşmalarınızda duyduğunuz her şeye inanmayın hemen kendinizi onlara teslim etmeyin. Paranızın hesabını doğru tutun başka insanlara çok da güvenmeyin.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık