IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu 4-10 Aralık 2023


Balık ve yükselen Balıklar, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanıza merhaba diyorsunuz. 27 Kasım’da bir Dolunay oluşmuştu bu Dolunay ev, aile ve yuvanızla ilgili konuları hareketlendirmekteydi şimdi bu hafta başında da ikili ilişkiler, özel hayatınızla ilgili alacağınız bazı haberler sevdiğinize karşı sert tepkiler vermenize ve onunla anlaşmazlıklar yaşamanıza neden olabilir. Ortaklı işlerinizde de tepkileriniz yüksek olabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda savaşma ve mücadeleci yönünüzle hareket edeceksiniz. Bu dönem hayatınızda bir insan varsa o insanın sağlığı ile ilgili konulara dikkat etmesi gerekebilir.

Bu hafta Venüs Akrep burcuna geçiyor seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı, işler, ticari faaliyetler alanınızda hareket etmeye başlayacak önünüzdeki 3 hafta boyunca bu alanlarda hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz ama diğer taraftan bu alanlarda kuşkucu ve baskıcı yönleriniz de ön plana çıkabilir. Güç ve kontrol isteğinizle sizi daha az tanıyan ve iş yapacağınız insanlara karşı yanlış anlaşılmaya mahal vermeyin. Sosyal medyayı kullanıyorsanız burada yönlendirmelere de açık olacaksınız hem siz başkalarını yönlendirmek isteyebilirsiniz hem de başkalarının sizi yönlendirmesi söz konusu olabilir. Eğitim hayatınızda da biraz daha akıllıca hareket etmeye özen göstermeniz gerekecek.

Neptün düzeliyor, Neptün sizin yönetici gezegeniniz. Neptün’ün düzelmesi ile beraber hayatınızı kontrol etmek Çarşamba gününden sonra çok daha kolay olacak. Yaratıcı yönleriniz ön plana çıkabilir hayal gücünüzün daha doğru çalıştığını görebilirsiniz. Hayatınızda dikkatli olmanız gereken konular var ama bu konuların yanı sıra önemli açılımların da devrede olduğunu fark edeceksiniz.

Cuma günü sosyal ortamlardan güzel haberler alacaksınız ve bu haberler iş hayatınıza, görüşmelerinize ve konuşmalarınıza yansıyabilir. Yakın çevrenizdeki insanların gelecek planlarınızda sizin yanınızda olduğunu görmek sizi mutlu edecek. Önemli bir anlaşma ya da bir görüşme de söz konusu olabilir. Pazar günü Venüs ve Jüpiter karşı karşıya geliyor. Bulunacağınız çevrelerde abartıdan mümkün olduğunca uzak durun. Bazı konuların keyfini çıkarmak isteyecek ama bunu yaparken kendinizi geri planda tutmak istemeyeceksiniz o yüzden akraba ve kardeşler, uzak çevre, planlarınız arasındaki bu gerilimlere hazırlıklı olun. Durum ve olayları çok fazla abartmayın abartılı harcamalardan da mümkün olduğunca kaçının.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık