IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu 4-10 Aralık 2023


Kova ve yükselen Kovalar, müşterek para alanlarınız bu hafta başında aktif görünüyor ama 27 Kasım’daki Dolunay da bu hafta başında yeniden tetikleniyor. Spekülatif alanda çocuklarınız ya da aşk hayatınızla ilgili kararlarda bir durumun sonucuyla da karşılaşma potansiyeliniz yüksek. Arkadaşlarınıza karşı bu dönem fazlasıyla kavgacı ya da ya da girişken olabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan duyacağınız bir söz özel hayatınıza farklı yansıyabilir ya da tepkileriniz çok yüksek olabilir. Parasal her tür işinize bu Pazartesi dikkat edin.

Pazartesi Venüs Akrep burcuna geçecek kariyer alanınızda hareket edecek ve 3 hafta boyunca patronlarınızla konuşmak, zam, terfi gibi istekleriniz varsa bunları dile getirmek önemli olacak ama Venüs Akrep burcunda zararda olduğu için baskıcı ve manipülatif taraflarınızı biraz da yontmanız gerekecek. Özellikle patronlarınızla olan konuşmalarınızda inatçılıktan kaçınmaya özen gösterin ve göz önünde olacağınız ortamlarda şüpheci yaklaşımlarınızı aza indirmeye çalışın o zaman çok daha doğru ilişkiler altında olacaksınız.

Çarşamba günü bu anlamda çok güzel, kafanızda fikirleri üstlerinizle konuşmak anlamında sizi destekleyecek. Gelecek planlarınızın hareketlendiğini para ile ilgili konularda da istediğiniz şartları sağladığınızı göreceksiniz. Çarşamba günü Neptün düzeliyor, Neptün sizi para alanlarınızda gerilemekteydi para alanlarınızda düzeliyor, maddi konularda yaşadığınız problemler geride kalmaya başlayacak. Hayal gücünüz daha yüksek olacak ve parasal konularda istediğiniz şartların karşınıza geldiğini göreceksiniz.

Cuma günü Merkür’ün Jüpiter’le olan olumlu açısı ev ve aile ortamlarınızda güzel bir kutlama ya da konunun karşınıza gelmesi anlamına geliyor. Ev ortamlarınızda beklediğiniz bir haber varsa tam da bu dönem karşınıza gelebilir işinizle bile ilgili olsa bu haberleri daha çok ev ortamlarınızda ailenizle bir aradayken alabilirsiniz. Hafta sonu dikkat edin göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla anlaşmak çok da kolay olmayabilir, abartılı tavırlarla hareket edeceksiniz. Anneniz ve babanız arasındaki bir mevzunun uzaması ya da bazı ilişkilerinize yansıması sizi yorabilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık