IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu 4-10 Aralık 2023


Oğlak ve yükselen Oğlaklar dış ortamlardan gelecek önemli haberlerle haftanız başlıyor ama çalışma hayatınızda 27 Kasım civarı vermeniz gereken önemli kararlar olduysa şimdi bu kararların sonuçlarıyla yüzleşebilirsiniz ya da bu işler bu hafta başında yeniden karşınıza gelebilir. Bu aralar her şeye çok içsel tepkiler veriyorsunuz, en çok kendinize kızıyorsunuz yapmadıklarınız konusunda ya da iş konusunda güvendiğiniz insanların düşündüğünüz sonuçlarla karşınıza gelmediğini görüyorsunuz. Alacağınız bazı haberler iş ortamlarınızda gergin olmanıza neden olabilir. Araba kullanırken dikkatli olun, seyahatlerde beklenmedik bazı durumlara da açık olabilirsiniz.

Pazartesi günü sosyal çevreniz hareketleniyor arkadaşlarınızla daha aktif vakit geçireceğiniz 3 haftalık süreç başlıyor ama arkadaşlarınıza karşı kıskanç, baskıcı, şüpheci yönleriniz ön plana çıkabilir. Bazı arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde ya hep ya hiç tavrıyla hareket edebilirsiniz bu da var olan ilişkilerinizde gerilimleri karşınıza getirebilir ama eğer çevrenizi doğru bir şekilde organize edebilirseniz bu aralar çevrenizden gelecek güzel haberler işle ilgili konularda yüzünüzü güldürecek Çarşamba günü bu anlamda dikkat çekici.

Yine Çarşamba günü Neptün düzeliyor, Neptün sizin iletişim alanlarınızda geri hareketindeydi yakın çevre, akraba, kardeşler, iletişimin her tür formu ve iletişimle ilgili işlerinizde yaşadığınız problemler geride kalmaya başlıyor. Bu alanlarda daha yaratıcı olduğunuzu fark edeceksiniz daha ilham verici bir şekilde hareket edeceksiniz ve şimdiye kadar insanlara karşı olan yumuşak tarafınız yeniden ön plana çıkacak. Diğer insanları daha fazla düşünerek hareket edeceksiniz.

Cuma günü aşk hayatınızda çok güzel bir şans ya da bir teklif karşınıza gelebilir sevdiğiniz insandan göreceğiniz bu güzel adımlar kendinizi mutlu hissetmenizi sağlayacak. Pazar gününe dikkat edin sosyal çevrelerde ve ortamlarda bazı durum ve olayları fazlasıyla abartabilir fazlasıyla coşkulu davranabilir ve diğer insanların şaşırmasına neden olabilirsiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık