IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu 4-10 Aralık 2023


Akrep ve yükselen Akrepler sosyal çevreniz hareketli bir şekilde haftaya giriş yapıyorsunuz ama para ile ilgili konular hafta başında gündeminize yerleşebilir. Maddi konularda bir anlaşmazlık ve kendinizi sinirli hissetme etkisi devrede olacak. Parasal işlerinizde zorlayıcı enerjiyi çok çabuk üzerinize çekebilirsiniz ve bazı insanlarla aranızdaki köprüleri yıkmaya meyilli olabilirsiniz.

Pazartesi günü itibariyle ilişkiler gezegeni Venüs sizin burcunuza geçiyor kendinizi daha fazla önemseyeceğiniz daha fazla sosyalleşeceğiniz, dış ortamlarda bulunmak isteyeceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Bu dönem dış görüntünüze önem vermek gibi etkiler devreye girecek. Güzelleşmeyi ve estetik operasyon yaptırmayı düşünüyorsanız dikkatli olun çünkü Venüs Akrep burcunda zararda. Aslında bunları yapmak için kendinizde gücü bulacaksınız ama bütün bunları yaparken de zorlanabilirsiniz o yüzden büyük değişimlerden ziyade sosyalliğinizi hareketlendirecek alışverişler devreye girebilir, yapacaksanız da Çarşamba günü Venüs’ün Satürn’le olan olumlu açısını kullanabilirsiniz.

Çarşamba günü aşk hayatınızda güzel etkiler var uzun soluklu ve kalıcı adımlar devreye girebilir. Bu aralar karşı tarafın ilgisini çok fazla üzerinizde hissedeceksiniz. Artık sizin döneminiz çünkü Venüs de sizin burcunuza geçti o yüzden de bu cazibeyi kullanmaktan çekinmeyeceksiniz.

Cuma günü Merkür’ün Jüpiter’le olan olumlu açısı ikili ilişkilerde, özel hayatınızda ve işle ilgili konularda şans ve fırsatlar getirebilir. Hayatınızda bir insan yoksa yakın çevrenizden bir insanın bu dönem size olan ilgisi hoşunuza gidecek. Pazar günü dikkat edin sevdiğiniz insanla bir gerginlik söz konusu olabilir. Bu dönem birbirinize olan sevginizi fazlasıyla abartabilirsiniz birbirinize çok fazla sözler verebilirsiniz ve her iki taraf da kendini düşünebilir hem bir karşı karşıya gelme hem de yaşadığınız ilişkiyi coşkuyla ve aşırı iyimserlikle yaşama potansiyeliniz yüksek görünüyor.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık