IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu 4-10 Aralık 2023


Terazi ve yükselen Teraziler haftanıza isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz. Dolunaydan almış olduğunuz etkilerle seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işlerde bazı sıkıntılı durumlar karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizden bir insanla aranızda gerilimlerin olduğunu fark edebilirsiniz, çatışma enerjisine dikkat edin. Araba kullanırken gözünüzü dört açın kazalar, sakarlıklar devreye girebilir bu sizin biraz da her şeyi gözünüzde büyütmenizden ve sinirli olmanızdan kaynaklı olacak. Siz hiçbir şey yapmasanız bile dış ortamlardan gelecek etkilere karşı dikkatli olmanızda fayda olabilir.

Pazartesi Venüs Akrep burcuna geçiyor 3 hafta boyunca para ile ilgili konular gündeminizde yerleşecek ama bu konularda kıskanç, kuşkucu ya da şüpheci yönleriniz ön plana geçebilir. İlaçlara, kimya alanına, temizlik malzemelerine, kozmetiğe gereğinden fazla harcamalar yapabilirsiniz ama kuşkucu ve baskıcı olmadığınız müddetçe maddi yönden gelirlerinizi de arttıracak bir döngü içerisinde olacaksınız.

Bu anlamda Çarşamba günü çok keyifli. İş ortamlarınızda kalıcı bir işin karşınıza gelmesi ve size para kazandırma etkisi kuvvetli görünüyor. Çarşamba günü Neptün düzeliyor, Neptün sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemekteydi ve bu alanlarınızı yönetiyor o yüzden de burada düzeliyor olması iş hayatınızda gündelik hayatın akışında ve sağlığınızla ilgili konularda yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin artık düzeleceği anlamına geliyor. Yine iş ortamlarınızda yaratıcı yönlerinizi ön plana koyacaksınız hayal gücünüzün çok daha iyi çalıştığını göreceksiniz ve tabii ki sağlığınızla ilgili ele almanız gereken konuları da bu dönem ve sonrası çok daha rahat ele alabileceksiniz.

Cuma gününü bir kenara not edin ev ortamlarınızda şans yüzünüze gülebilir. Evde bir haber alabilirsiniz ya da evinizle ilgili vermeniz gereken kararlar varsa bu dönem bu kararların sizi desteklediğini göreceksiniz. Eviniz için yapacağınız bir alışveriş, sizi gerçekten mutlu edebilir ya da ailenizden beklediğiniz bazı destekleri alabilirsiniz. Ev sahibi olmak istiyorsanız bununla ilgili girişiminiz varsa Cuma günü bu işlerin tamamlanması söz konusu olabilir. Pazar günü para ile ilgili konularda abartılı ve müsrifçe harcamaya meyilli olacaksınız. Bu aralar bir yerden para geliyor olabilir ama bu parayı düşünmeden harcamak sizi sıkıntıya sokabilir önünüzdeki dönem için buna ihtiyacınız var o yüzden hafta sonu gereksiz harcamalardan uzak durun.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık