IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu 4-10 Aralık 2023


Yengeç ve yükselen Yengeçler, iletişime yönelik işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Yakın çevrenizde bazı hassaslıklar gündeme gelebilir. Bazı olayların iç yüzüyle karşılaşmanız iş ortamlarınızda yaşadığınız gerilimlerin Pazartesi yeniden alevlenmesi gibi durumlar söz konusu olacak. Kazalara, sakarlık enerjisine karşı dikkatli olun. Yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmazlıklar yaşayabilir onların hayatında kavgalara da maruz kalabilirsiniz.

Pazartesi günü Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle aşk hayatınız önem kazanıyor. Önünüzdeki 3 hafta boyunca aşka daha fazla vakit ayıracaksınız ama Venüs Akrep burcunda olduğu için kıskanç, baskıcı, kuşkucu taraflarınız ön plana çıkabilir. Bu dönem çocuğunuzu kıskanabilirsiniz ya da çocuğunuz üzerinde baskı kurmaya çalışabilirsiniz. Çocuğunuz yoksa sevdiğiniz insana da buna benzer davranışlar sergileme potansiyeliniz var ama yine de Venüs olumlu ve ılımlı bir gezegen olduğu için kendinizi kontrol edebilirsiniz hem özel hayatınızda hem iş hayatınızda hem de çocuğunuzla ilgili konularda güzel gelişmeler karşınıza gelecek bu anlamda Çarşamba günü güzel.

Özel ilişkileriniz, gelecek planlarınız Çarşamba günü devreye girerken Neptün de aynı gün düzeliyor. Seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler ve hukuk alanlarınızda yaşadığınız problemler geride kalmaya başlayacak Neptün’ün bu alanlarınızda düzeliyor olması bu alanlarda daha hayal gücü yüksek bir şekilde hareket edeceğinizi ama çeşitli manevi desteklerle de karşılaşacağınızı gösteriyor.

Cuma günü ikili ilişkiler ve özel hayatınızda çok güzel bir fırsat karşınıza gelebilir. Sosyal çevrenizden insanların size olan ilgisini fark edebilirsiniz ya da hayatınızda bir insan varsa o insanla gireceğiniz ortamlarda çok keyifli etkiler altında olabilirsiniz. Ortaklı işlerinizde geleceğe yönelik iş birliklerinizde bu konular hareketlenebilir. Güzel bir iş fırsatı ya da teklifiyle karşılaşma potansiyeliniz yüksek. Hafta sonu girdiğiniz çevrelerde abartılı davranışlardan mümkün olduğunca uzak durun. Sevdiğinizle ya da çocuğunuzla olan bağlantılar kuvvetli olacak ama biraz fazla coşkulu ve iyimser hareket edecek ve karşı tarafı da biraz boğacakmış gibi görünüyorsunuz bu etkiye dikkat edin.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık