IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu 4-10 Aralık 2023


Koç ve yükselen Koçlar haftaya iş, hizmet ve sağlık alanlarınız aktif olarak giriş yapıyorsunuz. Çalışma koşullarınız, sağlıkla ilgili konular gündemde olabilir. Pazartesi Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi müşterek para alanlarınızda hızlı gelişmeleri karşınıza getirecek 3 hafta boyunca başkalarının kaynaklarından faydalanabilir, para kazançlarınızın üzerine odaklanabilir, evliyseniz partnerinizin parasal konularda verdiği kararlara siz de katkıda bulunabilirsiniz. Sponsorluk görüşmelerinden tutun beklediğiniz bir paranın gelmesi ya da bir krediye başvurma gibi etkileriniz varsa bu dönem bunları yapacağınız ortamları rahatlıkla bulacaksınız ama şüpheci tavırları bir kenara bırakmanız faydanıza olacaktır.

Çarşamba günü Venüs’ün Satürn’le olan olumlu açısı beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekleri artırırken Neptün gezegeni düzeliyor, Neptün sizin kadersel alanınızda gerilemekteydi geçmişte yaşadığınız bazı konu ve olayları tekrar gözden geçirmek durumunda kalmış olabilirsiniz. Şimdi artık hem bilinçaltınız hem gizemli konular spiritüel alanda ilgilendiğiniz konularla ilgili alanda yaratıcılığınız ve hayal gücünüzün artacağı ve bu alanda daha verimli olacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz.

Cuma günü kariyer alanınızda güzel şanslar karşınıza gelebilir. Parayla ilgili konuşmalar gündeminize düşecek ve maddi yönden kendinizi güçlü göreceksiniz. Parayla ilgili problemleriniz varsa bu dönem çözmek kolay olabilir ama beklenmedik bir yerden ya da beklediğiniz bir paranın gelmesi gibi etkilere de açık olabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ve özel hayatınızda ve parasal konuları abartmayın, müsriflikten kaçının.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık