IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu 27 Kasım -3 Aralık 2023


Balık ve yükselen Balıklar haftaya İkizler burcunda oluşacak bir Dolunay etkisiyle giriş yapıyorsunuz. Bu Dolunay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşiyor. Ailenize, yuvanıza, sevdiklerinize ve evinize daha fazla vakit ayırmanız gerekiyor. Dolunay zamanı enerjimizi dengelememiz esastır. Kariyerinize odaklandığınız hızlı gelişmelerin devreye girdiği bir süreç ve toplumsal konularla çok ilgilisiniz ama bu Dolunay zamanı özelinize ve ailenize ekstra özen göstermeniz gerekecek. Ailenizde bir insanın sağlığı ile ilgili koşullar gündeminizde yerleşebilir. İş ortamlarınızda güzel gelişmeler var ama hala bazı kararlar alınmamış durumda ve belirsizlikler devrede. Bu etkiler sizi yoruyor ve aile ortamlarınıza yansıyor. Ailenizdeki insanlarla fikir ayrılıklarına açık olacaksınız bazı tartışmalar yaşanabilir. Anne ve babanız arasındaki çekişmeler de Dolunay zamanı ortaya çıkabilir.

Çarşamba günü Venüs’ün güney ay düğümü kavuşumu para ile ilgili konularda dikkatli olmanız gerektiğini söylüyor. Geçmişten tanıdığınız bir insanla parasal bir konuda bir mesele yaşamış olabilirsiniz. Yine buna benzer bir konu devreye girecek ve burada sizin verdiğiniz tepkiler önemli olacak. Kararsızlıklarınızı, hayır diyememeyi pazarlık yapamamayı bir kenara bırakın çünkü gerçekten de bir şeylerin değişmesi gerekiyor ve şimdiye kadar hep aynı şekilde davranıyorsunuz ve bunu yaptığınız müddetçe de aynı sonuçları alacaksınız. Adil olun ama yapmanız gerekenleri de devreye koyun yoksa para ile ilgili konularda kayıplarınız olabilir.

Cuma günü Merkür Oğlak burcuna geçiyor sosyal çevre alanlarınız hareketleniyor 13 Aralık’a kadar Merkür bu alanlarınızda gerileyene kadar arkadaşlarınızla bolca vakit geçirebilir onlarla iş birliği ve önemli işler yapabilir ve daha organize ve planlı hareket ederek aktiviteler, davetler ve organizasyonlarda bulunabilirsiniz. İşten elde edilen gelirleriniz konusunda da kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Hafta sonu oldukça keyifli etkiler var çevrenizle yapacağınız planlar sizi destekliyor ama Pazar günü sevdiğiniz insanla arkadaş ortamlarınızda değişik yerlerde anlaşmazlıklara açık görünüyorsunuz hatta bir arkadaşınızın sizi kıskandığını ya da sevdiğiniz kişinin arkadaşınızı kıskandığını fark edebilirsiniz. Durumları çok fazla kaşımayın ve olayları alttan almaya özen gösterin.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık