IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu 27 Kasım -3 Aralık 2023


Akrep ve yükselen Akrepler, müşterek para alanlarınız, para alacak verecek dengesi bu haftanın konusu çünkü Dolunayı bu alanlarda yaşıyorsunuz. Tam da bu dönem para ile ilgili konularda koşturmalarınız hızlanmış durumda kendi gücünüzü ortaya koymak mücadelenizi vermek istiyorsunuz. Seyahatlere, gelecek programlarına, eğitim alanlarınıza daha fazla para harcadığınız bir dönem içerisindesiniz. Ama bu Dolunay ortaya çıkacak bir ödeme ya da bir para ile ilgili bir mevzu sinirlerinizi gerebilir. Yakın çevrenizden bir insan ya da arkadaş ortamlarınızda yaşanan bir durum arkadaşlarınızın sizden borç istemesi ya da parayla ilgili bir konuya sıkışması belki de onlara yardım etmenize neden olacak. Ama banka işlemlerinden vergiye kadar ortaya çıkan bir konuyla uğraşacaksınız ve bu konu parasal bir konu olacak. Evliyseniz eşinizin parası ile ilgili konular gündeminizde yerleşebilir ama dengeyi iyi sağlamanız gerekiyor. Değişken burçlardaki Dolunaylar ve tutulmalar parasal konularda biraz rahat davranma etkisini karşımıza getirir yani ayaklar yere sağlam basmaz o yüzden bu dönem en çok da buna ihtiyacınız varmış gibi duruyor. Diğer taraftan yatırımlarınızda kayıplarınız olabilir, hafta başı itibariyle dikkatli adımlar atın. Her duyduğunuz şeye inanmayın mümkün olduğunca kendi değerlerinizi ve hislerinizi ön plana katmaya çalışın.

Geçmiş konu ve olaylar Çarşamba günü önem kazanıyor Ekim ayında da bunu yaşadınız geçtiğimiz tutulmada da bu etkiler vardı geçmişte yaşadığınız bazı ilişkiler geçmişte yaşadığınız attığınız bazı adımlar ayağınıza dolanabilir. Bu dönem sevdiğiniz insanın işle ve sağlıkla ilgili konularda bazı sıkıntı ve sorunlarla uğraştığını fark edebilirsiniz ama ne oluyorsa sizin için oluyor. Bu dönem bazı konuları fark etmeniz ileriki dönemde hatalara düşmemenizi sağlayacak. O yüzden durum ve olayları geçmiş karşılaştırmalarını hesaplaşmaları çok fazla büyütmeyin çünkü bu aralar devamlı bir hesaplaşma derdindesiniz artık bunları bir kenara bırakarak kendi yolunuzu bulma zamanı gelmiş bulunuyor.

Cuma günü Merkür Oğlak burcuna geçecek iletişimsel işleriniz hızlanıyor satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanlarında önemli konuşma ve görüşmeler gündeme gelebilir. Bu dönem daha disiplinli davranabilirsiniz. Sorumlulukla atacağınız adımlar size yeni iş olarak dönebilir biraz büyümek istiyorsunuz ama bu dönem büyümek için değil tam tersi olanı elde tutmak ve daha iyi yapılandırmak için size güç ve kuvvet verecek. Yakın çevrenizdeki insanlara daha mesafeli ve soğukkanlı yaklaşım sergileyebilirsiniz. Hafta sonu keyifli etkileriniz var, yakın çevrenizle yapacağınız planlar atacağınız adımlarda istediğiniz sonuçları karşınıza getirecek ama Pazar günü dikkatli olun yakın çevrenizden bir insanla anlaşmak sandığınız kadar kolay olmayacak. O dostunuzun üzerinize bir baskı uyguladığını fark edebilirsiniz ya da sizi yönlendirmeye çalıştığını görebilirsiniz kıskançlık etkisi de olabilir ama bu dönem bazı ilişkiler iyice gerilebilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık